Lahmacun mu, pizza mı?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Lahmacun mu, pizza mı?, konusunda bu İçerik Lahmacun mu, pizza mı? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Lahmacun mu, pizza mı?

- Sadefan.com | Lahmacun mu, pizza mı? paylaşımı
sen : gidici lafını çok kullanır oldun bana düşmez belki ama genede diyem ciddiysen eğer bu site öksüz kalır ablaların gülü ve unutma gurbette senin için çarpan bir kardeş kalbi olduğunu emi gitme ne olur gitme

ben toprağa bakıyorum artık ablası gideceğim başka yer yok çünkü o sebepten biliyorum gurbette bir kardeşim olduğunu ALLAH uzun ömür versin sana kimse kalmaz be ablası öksüz bir abla daha gelir:)

ne desem ki bilmem fikrim iflaz etti aklım bir virane oldu toprak hayat ablam senden sonrası o abla yani sen olurmu bilemiyorum haddimi aşmadan söyleyim sen farklısın ablaların gülü

estağfurullah ben özür dilerim işin olduğunu düşünemedim bana özelden yaz ordan konuşayım babacan müsaitsen tabi

babasultan misafirim var ben özeli açtım buyur ikigözümsen hemen dönücem sana öptüm ellerinden

sefa ile dinle ablacım ne demek yalnız ben yemeği unuttum çok yemek yiyen birisi değilim bilgin olsun sigara - çay de başım üstüne

yüreğine sağlık insanın özüsün bu Alo abemede gitsin hayatda kimseye yaranmak için konuşmadım hep berrak oldu dostluklarım ve aşklarım :sm56

teşekkürler kivra hep böyle kal değişme lakin o dediklerin günümüzde çok nadir insanda varolan bir meziyet

vayyyy babacan istek yapan yüreğine sağlık bizide unutmayan biri var bu saatte sağolasınn moral sıfırın altında buda üstüne tuz biber gibi geldi emin ol

sen son untulucaksın abem iki gözüm can abem bu arada emin olmuyum ben senin moreline kimse sıfır çizemez abem biz yıkıldıkca kalkarız unutma

yanımda 7 yaşında yegen uyuyor ablası ses uyandırır ben hepten gidiyom zaten çok kırıldım çokk

yanımda 7 yaşında yegen uyuyor ablası ses uyandırır ben hepten gidiyom zaten çok kırıldım çokk

:sm56 saygılar abla

https://www.sadefan.com/images/icons/gule.gif
bu gün itibariyle! bir istek yapabilirmiyim?

https://www.sadefan.com/images/icons/dikkat.gif abla mp3 link kural ihlali olmasın:sm56

Geri