Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lahmacun mu, pizza mı?
Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..
Lahmacun mu, pizza mı?, konusunda bu İçerik Lahmacun mu, pizza mı? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.
sen : gidici lafını çok kullanır oldun bana düşmez belki ama genede diyem ciddiysen eğer bu site öksüz kalır ablaların gülü ve unutma gurbette senin için çarpan bir kardeş kalbi olduğunu emi gitme ne olur gitme
ben toprağa bakıyorum artık ablası gideceğim başka yer yok çünkü o sebepten biliyorum gurbette bir kardeşim olduğunu ALLAH uzun ömür versin sana kimse kalmaz be ablası öksüz bir abla daha gelir
ne desem ki bilmem fikrim iflaz etti aklım bir virane oldu toprak hayat ablam senden sonrası o abla yani sen olurmu bilemiyorum haddimi aşmadan söyleyim sen farklısın ablaların gülü
vayyyy babacan istek yapan yüreğine sağlık bizide unutmayan biri var bu saatte sağolasınn moral sıfırın altında buda üstüne tuz biber gibi geldi emin ol