bana at (arif delen - yandım çırpını çırpını) bunu elinde varsa ablacım sileriz indirirnce dert etme
:sm56 :sm56 :sm56ablacığım yok MP3 varsa arayan mutlu olur bulursa
ablan her an yayın yapacakta ablasının bitanesi
kendini bilmez klavye erkeğimi diyorsunuz buradan beslenip beslenip sonrada linklerimi sildiriyorlar aciz zavallı ALLAH korkusu bilmeyen emeğe saygısı olmayan mahluklar yeni başlamış gibi açarım yinede size meydan bırakmam ben çokk arşivim var forumcuyum paylaşımcıyım diyen gördüm haydarpaşa garında bekleyen yolcu misali göreceğimde neti işgalden başka bişey yapmazlar birde admin mod paylaşımcıyım diye böbürlenirler gelsinler adminliğide forum yönetiminide burdan öğrensinler!!!!
mukelemun gibi kılık değişip konu çalmasınlar tıkandılar konuları kırmızı ışıkta bekler gibi bekliyor ısıtıp ıslatıp aynı konuları isim değişip farklı gibi açıyorlar haa birde o kadar bedavacılarki reklamlı kapaklarımızla bile açıyorlar konularını buda özellikle duyrulur resimledimde hallerini birgün adminlerin gülünecek halleri diye konu açarım üyelerde öğrenmiş olurlar o zati muhteremleri......
meyva veren ağaç taşlanır kivraa biz taşa alışığız yeterki dostluklar baki olsun:erk