Lahmacun mu, pizza mı?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Lahmacun mu, pizza mı?, konusunda bu İçerik Lahmacun mu, pizza mı? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Lahmacun mu, pizza mı?

- Sadefan.com | Lahmacun mu, pizza mı? paylaşımı
bana at (arif delen - yandım çırpını çırpını) bunu elinde varsa ablacım sileriz indirirnce dert etme

tamam ablası onuda dinleyelim radyoyu kapayalım bugün çok kaldım yine pc de kendine iyi bak yaradana emanetsin ablamm

Okan Babacan - Bu Hallere Koyduğun İçin de benden gelsin

doyumsuz : ustaların yorumlarıyla gönlümüzü şen ettiğin için şen ol abla :sm56:smci

eyvallah abla

ablan her an yayın yapacakta ablasının bitanesi
kendini bilmez klavye erkeğimi diyorsunuz buradan beslenip beslenip sonrada linklerimi sildiriyorlar aciz zavallı ALLAH korkusu bilmeyen emeğe saygısı olmayan mahluklar yeni başlamış gibi açarım yinede size meydan bırakmam ben çokk arşivim var forumcuyum paylaşımcıyım diyen gördüm haydarpaşa garında bekleyen yolcu misali göreceğimde neti işgalden başka bişey yapmazlar birde admin mod paylaşımcıyım diye böbürlenirler gelsinler adminliğide forum yönetiminide burdan öğrensinler!!!!
mukelemun gibi kılık değişip konu çalmasınlar tıkandılar konuları kırmızı ışıkta bekler gibi bekliyor ısıtıp ıslatıp aynı konuları isim değişip farklı gibi açıyorlar haa birde o kadar bedavacılarki reklamlı kapaklarımızla bile açıyorlar konularını buda özellikle duyrulur resimledimde hallerini birgün adminlerin gülünecek halleri diye konu açarım üyelerde öğrenmiş olurlar o zati muhteremleri......

meyva veren ağaç taşlanır kivraa biz taşa alışığız yeterki dostluklar baki olsun:erk

ablan her an yayın yapacakta ablasının bitanesi
kendini bilmez klavye erkeğimi diyorsunuz buradan beslenip beslenip sonrada linklerimi sildiriyorlar aciz zavallı ALLAH korkusu bilmeyen emeğe saygısı olmayan mahluklar yeni başlamış gibi açarım yinede size meydan bırakmam ben çokk arşivim var forumcuyum paylaşımcıyım diyen gördüm haydarpaşa garında bekleyen yolcu misali göreceğimde neti işgalden başka bişey yapmazlar birde admin mod paylaşımcıyım diye böbürlenirler gelsinler adminliğide forum yönetiminide burdan öğrensinler!!!!
mukelemun gibi kılık değişip konu çalmasınlar tıkandılar konuları kırmızı ışıkta bekler gibi bekliyor ısıtıp ıslatıp aynı konuları isim değişip farklı gibi açıyorlar haa birde o kadar bedavacılarki reklamlı kapaklarımızla bile açıyorlar konularını buda özellikle duyrulur resimledimde hallerini birgün adminlerin gülünecek halleri diye konu açarım üyelerde öğrenmiş olurlar o zati muhteremleri......

meyva veren ağaç taşlanır kivraa biz taşa alışığız yeterki dostluklar baki olsun:erk

Adam aklını kurcalamış , bozulmuş.:sef
ablaların gülü

ablaların gülü rica ediyorum bize gelsin özel arsivden sonra buradan kaldırırmısın
https://www.sadefan.com/images/icons/dikkat.gifmp3

tamam ablacım aldım özür dilerim ben hala orda kaldım gün boyu üzüntüme bakamadım hemen alıcam sıraya yüreğine sağlık

eyvallah ablacığım estağfurullah özür olmaz bu arada onların gitdikleri yollarda senin ayak izlerin var

kivraa artık çıkalımmı radyodaki senmisin ablacım kapatıyorum sen bana yazki burdan abla kapatabilirsin diye bende kapatayım sonra huzursuz oluyorum yüzüne kapamış gibi hayırlı geceler dilerim ablacım görüşmek üzere Rabbim yar ve yardımcın olsun

Estağfurullah abla keyfine bakıver lütfen
bu arada hoş yayın için teşekkür ederim:sm56

Allah'a emanetsin

selam ve dua ile

iyi yayınlar ablaların gülü
süper yayın için teşekkür ederim
zahmet vermezsem bir istekte buluna bilirmiyim

Demir Demirkan - Zaferlerim

şimdiden teşekkür ederim

hepimiz için gelsin

açmadığımdan değil az keyifsizim ablası radyo ne demek elbette zevkle açarım iyi dinlemeler herkese dinleyenlere daha doğrusu

seyfi doğanayın dediği gibi

bu hayatı midem almıyor dayııı

eyvallah ablagim lütfen kıyamam sana

Kişi bir şeye kendini tamamen adadığında Tanrı da harekete geçer.

#################
# Otomatik Birlestirme #
#################

bir ricam alo abeme gitsin : Ablacığım zahmet vermesem
Babamın öldüğü yaştayım

Geri