Zorla Durmam
Beşiktaş’ta cevap arayan ancak yönetim kanadında net bir şekilde cevap bulamayan konu Samet Aybaba...
http://im.htspor.com/2013/04/20/837532_manset.jpg?1366445317
Başkan Fikret Orman’ın göreve soyunduğunda “istikrar”ı savunup 4 yıllık anlaşma yaptığı Aybaba’nın sezon sonunda büyük oranda gönderilmesi bekleniyor. Ancak yönetim kanadı açık ve net şekilde bunu ifade etmiyor... Dolaylı yoldan sezon sonundaki başarı durumuna göre değerlendirme yapılacağının sinyallerini veriyor... Peki bu konuda Samet Aybaba ne düşünüyor?
‘ÜZÜLÜYORUM’
Samet Hoca, dün Manisa’da gazetecilerle yenilen yemekte şu açıklamayı yaptı: “Profesyonellikte gelişler gibi gidişler de olabilir. İstenmediğim yerde zorla durmam ancak şu anda bana gelen bir şey yok. Gönlümü ve yıllarımı verdiğim Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmüyorum ve şu anda yolumuza devam ediyoruz. Sözleşmem sürüyor. Ancak yönetim kanadından istenmediğimiz söylenirse oturur konuşuruz ve ayrılırız. Fakat bu tür iddiaların nereden ve nasıl çıktığını bilmiyorum ve üzülüyorum.”
SAMET AYBABA’DAN FUTBOLCULARA BAKIŞ:
NECİP: “Bizim amacımız altyapıdan takıma oyuncu katmak. Bu bir tane bile olsa önemlidir. Necip mesela. Çok büyük aşama kaydetti. Daha da gelişeceğini ve iyi olacağını düşünüyorum.”
ESCUDE: “Son maçta çok beğendim. Yerinde müdahalelerde bulundu ve ne kadar tecrübeli bir oyuncu olduğunu gösterdi.”
MUSTAFA: “Ondan çok memnunum. Uzun bir sakatlık döneminin ardından çok çalıştı. Yavaş yavaş adapte oluyor. Kalitesi tartışılmaz. Her hocanın takımında görmek istediği forvet tipi. Ayağında top tutuyor, pres yapıyor. Ayrıca karakter olarak da adam gibi adam...”