Zamansızlar Tapınağı - Selahattin Aydoğdu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Zamansızlar Tapınağı - Selahattin Aydoğdu, konusunda bu İçerik Zamansızlar Tapınağı - Selahattin Aydoğdu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Zamansızlar Tapınağı - Selahattin Aydoğdu paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Zamansızlar Tapınağı Kitap Özet - Selahattin Aydoğdu Kitapları - Zamansızlar Tapınağı Kitap Tanıtım - Zamansızlar Tapınağı Kitap Fiyatı - Zamansızlar Tapınağı Ön Okuma

Kitap detayı

Şöyle düşünmüştüm; acaba dünya tarihinde yaşanmış ve insanlığın belleğine kazınmış önemli olayları ve mitleri okuyucuyu sıkmadan
bir kitaba nasıl sığdırabilirim?

Hem roman olacak hem de tarihi ve mitolojik olacaktı. Gerçek tarihin içine ürkütmeden, usulca sızarken; egemenlerin yazdığı
tarihine değil de, yazılmayan tarih ve mitoloji cephesinden bakacaktım. Gelenek, görenek ve yaşam tarzlarını ön plana çıkaracak,
roman kahramanın etrafında birleştirecektim. Sonra bu düşünce girdabında kaybolmak üzere iken; yedinin kutsallığı yetişti imdadıma.
Hayatımızı etkileyen ve hep etkileyecek olan yedi sayısı ve zaman…

Oluşumun hızına zaman diyerek; zamanı, zamansızlıkla terbiye edecektim.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/bbMhlUz.jpg

Sayfa Sayısı: 586
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sinopsis Yayınları

Zamansızlar Tapınağı - Selahattin Aydoğdu yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Zamansızlar Tapınağı - Selahattin Aydoğdu ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri