Yusuf: Daha iyi olacağım

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yusuf: Daha iyi olacağım, konusunda bu İçerik Yusuf: Daha iyi olacağım hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yusuf: Daha iyi olacağım paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Yusuf Erdoğan, geçtiğimiz hafta oynadıkları Elazığspor deplasmanında şanssız olduklarını söyledi. Genç oyuncu, “Birçok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Umarım Gençlerbirliği maçında yakaladığımız pozisyonları gole çeviririz” ifadelerini kullandı. Yusuf Erdoğan, kendi performansına da değinerek, “Bir dönem istediklerimi sahaya yansıtamadım ancak oynadıkça kendimi buldum. Şu anda takımı

http://i.imgur.com/lKWK4M4.jpg

Genç oyuncu, “Birçok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Umarım Gençlerbirliği maçında yakaladığımız pozisyonları gole çeviririz” ifadelerini kullandı. Yusuf Erdoğan, kendi performansına da değinerek, “Bir dönem istediklerimi sahaya yansıtamadım ancak oynadıkça kendimi buldum. Şu anda takımımın oyun anlayışına katkı yaptığım için mutluyum. Kalan haftalarda performansımı daha da artırıp, daha iyi oynamak istiyorum” diye konuştu.

Yusuf: Daha iyi olacağım video oyunları ve haberleri, Yusuf: Daha iyi olacağım ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri