Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdisina ilk gittiginizde basiniza gelen komik olaylar.
Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..
Yurtdisina ilk gittiginizde basiniza gelen komik olaylar., konusunda bu İçerik Yurtdisina ilk gittiginizde basiniza gelen komik olaylar. hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.
Hic farketmiyo,anilarinizda olabilir komik yasadiginiz olaylarda veya unutamadiginiz olaylar...
Bu Basliktan yazabiliriz;
Yurtdisina ilk gittiginizde basiniza gelen komik olaylar. gurbetçiler forumu, Yurtdisina ilk gittiginizde basiniza gelen komik olaylar. ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve içerik paylaşabilir.
1969 yili temmuz ayinin 19 u münih hava limanna indim bir yasli bayan beni görünce elinde bir muz yanima geldi muzu bana uzatti ben ne diyecegimi bilmedigimden elimi gögsüme koyup tesekür ettim saniyordum hemen polisi cagirdi ben tabi ben yusuf yusuf ordan bir türk buldup geldiler biraz almancasi var anlatmaya calisti sonra alman anladi ve dönüp gitti