Yokluğun Yoksulluktu - Hatice İbil

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yokluğun Yoksulluktu - Hatice İbil, konusunda bu İçerik Yokluğun Yoksulluktu - Hatice İbil hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yokluğun Yoksulluktu - Hatice İbil paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Yokluğun Yoksulluktu Kitap Özet - Hatice İbil Kitapları - Yokluğun Yoksulluktu Kitap Tanıtım
- Yokluğun Yoksulluktu Kitap Fiyatı - Yokluğun Yoksulluktu Ön Okuma

Kitap detayı

Sevsen iyi edersin ! Kaldırımlara görev mi verdin sen ? Ben geçerken adını fısıldıyorlar. Kimse süpürmemiş yerden
izini. Koşar adım gidişini görebiliyorum. Arkana bile dönmeyişini… Caddeler nasılda hıçkırıklara boğulmuştu. İşte
o günden sonra bir daha hiç geçmedim oralardan. Cesaretim yoktu belki. Dinlediğim her şarkı bizi anlatıyor sanki.
Okuduğum şiirler bize yazılmış gibi. Belki yanımda yoksun ama her gün en az 10 kere Bir şarkıda yada bir şiirde
karşılaşıyoruz seninle… Kurduğum her hayalde birlikteydik. Her gece aynı yastıkta can vermişiz gibi Birlikte
yaşamayı becerememişken hem de… Beni sevsen iyi edersin adam! Sana beddua dolu satırlar yazmak istemem. Sana
edebileceğim tek duadır ; "Allah ömrünü ömrüme yazsın."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/lKQMvj6.jpg

Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Dokuz Yayınları

Yokluğun Yoksulluktu - Hatice İbil yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Yokluğun Yoksulluktu - Hatice İbil ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri