Yıllarca Küstüğüm Babamın Mektubu Her Şeyi Değiştirdi

Konusunu Sadefan.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadefan forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadefan.com | Yıllarca Küstüğüm Babamın Mektubu Her Şeyi Değiştirdi paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Mert-Kaan

Forum Sahibi

aile yaşam hikayeleri - baba ile barışma hikayesi - duygusal gerçek hayat olayları - unutulmayan mektuplar - aile bağları üzerine etkileyici hikaye

Babamla yıllarca konuşmadım. Gençlik döneminde yaşadığımız büyük bir tartışma yüzünden aramız tamamen açılmıştı. İkimiz de gururluyduk ve kimse ilk adımı atmıyordu. Aradan yıllar geçti ama içimdeki kırgınlık hiç tam anlamıyla bitmedi.

Bir gün annem beni arayıp eve gelmemi istedi. Gittiğimde eski bir zarf uzattı. Babam yazmıştı. O an elim titredi çünkü ondan yıllardır hiçbir şey duymamıştım.

Mektupta çocukluğumdan, yaptığı hatalardan ve aslında beni ne kadar sevdiğinden bahsediyordu. Özellikle “Bazen insan sevgisini göstermeyi beceremiyor” cümlesi beni çok etkiledi. O satırları okurken yıllardır içimde biriken öfkenin yavaş yavaş dağıldığını hissettim.

Ertesi gün babamın yanına gittim. İlk başta ikimiz de ne diyeceğimizi bilemedik. Sonra uzun uzun konuştuk. Meğer yıllarca ikimiz de aynı özlemi yaşamışız ama kimse gururunu kıramamış.

Şimdi geriye dönüp baktığımda keşke o kadar zaman kaybetmeseydik diyorum. Çünkü hayat gerçekten çok kısa. İnsan bazen en değerli insanlarla arasına gereksiz duvarlar örüyor. O mektup olmasaydı belki de yıllarca aynı sessizlik devam edecekti.

Yıllarca Küstüğüm Babamın Mektubu Her Şeyi Değiştirdi yaşam hikayeleri ve deneyimler, Yıllarca Küstüğüm Babamın Mektubu Her Şeyi Değiştirdi ile kullanıcılar ilham verici öykülere ulaşabilir.