Yıldızlar Sönünce - Ahmet Demir

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yıldızlar Sönünce - Ahmet Demir, konusunda bu İçerik Yıldızlar Sönünce - Ahmet Demir hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yıldızlar Sönünce - Ahmet Demir paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Yıldızlar Sönünce Kitap Özet - Ahmet Demir Kitapları - Yıldızlar Sönünce Kitap Tanıtım
- Yıldızlar Sönünce Kitap Fiyatı - Yıldızlar Sönünce Ön Okuma

Kitap detayı

'Harf harf seni kalbine yazmayı bilen, satır satır o kalpten silmeyi de bilir.' Tesadüflerin bir araya getirdiği,
geçmez sandığım bir aşktın sen. Ve benim için yaşamak, seni sevmekti. Sevdikçe doyamamak, seni yaşadıkça
hiç ölmeyeceğini sanmaktı. Böyleydim ben, sevince kör, yanımda olunca hiç gitmeyecek sanırdım. Seni unutup,
silmeye çalıştıkça ne karanlıklar gördüm, çok öldüm. Avazım çıktığı kadar bağırırken çok sustum. Böyleydim
ben, bir yabancıya dönüştürmeden seni, senin için ölen de bendim. Anlamayacaksın biliyorum, neleri kaybettiğini,
nasıl güzel sevildiğini bilmeyeceksin. Sen benden geçerken, el sallayan kocaman bir pişmanlık olacak. Hak
ettiğini bulacaksın! Hak ettiğin gibi az sevilip, öylesine önemseneceksin. Ve kaybettiklerin arasında içini
en çok yakan da ben olacağım. İlk kitabı Yalnızlık Sek İçilir ile büyük bir okur kitlesine ulaşan Ahmet Demir,
ikinci kitabı Yıldızlar Sönünce ile okuyucusuyla buluşuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/NzI4f9g.jpg

İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2014
e-Kitap :
Format:
Sayfa Sayısı: 185
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları

Yıldızlar Sönünce - Ahmet Demir yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Yıldızlar Sönünce - Ahmet Demir ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri