Yıldız İzi - Zeynep Altıok

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yıldız İzi - Zeynep Altıok, konusunda bu İçerik Yıldız İzi - Zeynep Altıok hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yıldız İzi - Zeynep Altıok paylaşımı

KlaS

Admin

Yıldız İzi Kitap Özet - Zeynep Altıok Kitapları - Yıldız İzi Kitap Tanıtım - Yıldız İzi Kitap Fiyatı - Yıldız İzi Ön Okuma

Kitap Özet

Sivas katliamı kurbanlarından şair-yazar-ressam Metin Altıok'un kızı Zeynep Altıok çocukluğundan beri göğünü aydınlatan yıldızları anlatıyor...

2 Temmuz 1993 Sivas katliamı kurbanlarından şair - yazar - ressam Metin Altıok ile eleştirmen - denemeci - felsefeci Füsun Akatlı'nın kızı Zeynep Altıok Akatlı, annesiyle babasını ve tanıdığı başka kültür-sanat insanlarını, çocukluğundan beri göğünü aydınlatan yıldızları anlatıyor: Bilge Karasu, Metin Eloğlu, Tomris Uyar, Ruhi Su, Mekin Dinçer, Fazıl Say, Nezihe Meriç, Salâh Birsel, Güzin-Abidin Dino, Selim İleri, Turgut Uyar, Hilmi Yavuz, Leylâ Erbil, Hırant Dink.

"Metin Altıok ve Füsun Akatlı'nın kızı Zeynep Altıok'un Milliyet Sanat'ta yayımlanan yazılarını okuyorum. 'Ben yazı yazmaya bir misyon nedeni ile başladım' diyor. 'İlk ve hep babam Metin Altıok'un ardından onu anlatmak, yaşatmak, Sivas kıyımını unutturmamak için yazdım, yazdım.' Zeynep Altıok, yazarlık yolunda güvenli bir yürüyüşe çıkmış, hedefe varacak."-Doğan Hızlan-Hürriyet

http://www.ilknokta.com/urun/Y/121263.jpg

Yıldız İzi
( Anılar, Acılar, Yaşanmışlıklar )
Zeynep Altıok
Doğan Kitap
Fiyatı : 11,00 TL
Mayıs 2011
176 sayfa
ISBN: 9786050901023

Yıldız İzi - Zeynep Altıok yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Yıldız İzi - Zeynep Altıok ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri