Türk Sanat Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları, konusunda bu İçerik Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları

- Sadefan.com | Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları paylaşımı

DaiSy

VIP Üye

Liste İçerigi

Yıldırım Bekçi - Açılır gonca gül yâr seni sevse bülbül yâr - Segâh - Erol Sayan
Yıldırım Bekçi - Anladım Sevmeyeceksin Beni Sen Nazlı Çiçek - Hicaz - Selâhattin Pınar
Yıldırım Bekçi - Ben yürürüm yâne yâne aşk boyadı beni kâne - Nevâ - Selâhattin Pınar
Yıldırım Bekçi - Beni ateslere salan o kapkara siyah gözler - Şehnaz - Zeki Arif Ataergin
Yıldırım Bekçi - Bir rüzgârdır gelir geçer sanmıştım - Segâh - Sadettin Kaynak
Yıldırım Bekçi - Bir sen kaldın içimde bir de o hâtıralar - Hüzzâm - İrfan Özbakır
Yıldırım Bekçi - Boşuna gönlümde ateşin yanmış - Muhayyer Kürdi - Ziya Taşkent
Yıldırım Bekçi - Bu yerler ne füsûnkârdı - Hicaz - Sadettin Kaynak
Yıldırım Bekçi - Bülbülüm Gel De Dile (Çile Bülbülüm) - Muhayyer - Sadettin Kaynak
Yildirim Bekçi - Dediler zamanla hep azalırmış sevgiler - Hicaz - Bilge Özgen
Yıldırım Bekçi - Dertli ne ağlayıp gezersin burda - Gülizâr - Erol Sayan
Yıldırım Bekçi - Dilimi Bağlasalar Anmasam Hiç Adını - Hüzzâm - Selâhattin Altınbaş
Yıldırım Bekçi - Dost Bildiklerim (Sanırdım gündüzdü onlarla gecem) - Muhayyer Kürdî - Kâmuran Ya
Yıldırım Bekçi - Dünyada Biricik Sevdiğim Sensin - Uşşâk - Necdet Tokatlıoğlu
Yıldırım Bekçi - Elveda deyip te gittin zannetme sen özüme takılı kaldın
Yıldırım Bekçi - Firsat bulsam yare varsam - Şehnaz - Tanburi Mustafa Çavuş
Yıldırım Bekçi - Geçmesin Günümüz Sevgilim Yas'la - Kürdîli Hicazkâr - Alâeddin Yavaşça
Yıldırım Bekçi - Gönül durup dururken bir güle uçtu kuş gibi - Hüzzâm - Şükrü Tunar
Yıldırım Bekçi - Görmedim ömrümün âsûde geçen bir demini - Hicaz - Kadri Şençalar
Yildirim Bekçi - Gözlerin doğuyor gecelerime - Uşşâk - Yusuf Nalkesen
Yıldırım Bekçi - Gülü susuz seni aşksız bırakmam - Kürdi - Zekai Tunca
Yıldırım Bekçi - Gün Gelir De Beni Unutursun Demiştin - Uşşak - Şekip Ayhan Özışık
Yıldırım Bekçi - İçin İçin Yanıyor Yanıyor Bu Gönlüm - Muhayyer Kürdî - Şekip Ayhan Özışık
Yıldırım Bekçi - Kadehinde Zehir Olsa Ben İçerim Bana Getir - Muhayyer Kürdî - Erol Sayan
Yıldırım Bekçi - Kapın Her Çalındıkça O mudur Diyeceksin - M.Kürdi - Yusuf Nalkesen
Yıldırım Bekçi - Kumruları dinledim susuverdiler - Uşşâk - Selâhattin Altınbaş
Yıldırım Bekçi - Ne mektup geliyor ne haber senden - Uşşak - Yusuf Nalkesen
Yıldırım Bekçi - Ne Senin Aşkına Muhtaç Ne Esirin Olacağım - Kürdîli Hicazkâr, - Muzaffer İlkar
Yıldırım Bekçi - Nereden sevdim o zalim kadını - Kürdîli Hicazkâr - Selâhattin Pınar
Yildirim Bekçi - Özlediğim şarkısın kulaklarımda - Nihâvend - Hüseyin Soysal
Yıldırım Bekçi - Rüzgâr söylüyor şimdi o yerlerde bizim eski şarkımızı - Muhayyer Kürdî - Şekip A
Yildirim Bekçi - Sen gönlümde muradım (Gidişin ecel gibi) - Muhayyer Kürdî - İlgün Soysev
Yıldırım Bekçi - Seni Ben Ellerin Olsun Diyemi Sevdim - Kürdîli Hicazkâr - Bâki Duyarlar
Yıldırım Bekçi - Yıllar kanatlanmış aylar uçuyor bir ömür bitiyor - Muhayyer Kürdî - İsmâil Birat
Yıldırım Bekçi - Yıllarca bekledim benim olmanı - Muhayyer Kürdî - İsmail Birateş

Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları eski albüm, nostaljik album, şarkılar, Yıldırım Bekçi - TRT Kayıtları arşiv müzik, yeni, album, cikti, arsivlik albumler.
Geri