serapmisali
Super Üye
Yasak - Evangeline Collins
Yasak - Evangeline Collins
Yasak Kitap Özet - Evangeline Collins Kitapları - Yasak Kitap Tanıtım
Kitap detayı
Görevi onu memnun etmekti, kalbini çalmak değil...
Leydi Isabella Stirling Selkrik İskoçya kırsalında sevgisiz bir evliliğe mahkûm olmuştur. Gittiğinde aylarca
gelmeyen kocası nedeniyle Bella; içinde yanan, özgür bırakılmak isteyen tutkuları inkâr ettiği yalnız bir yaşam
sürmektedir.
Sonra görmüş geçirmiş kuzeni onu ziyarete gelir ve edepsizce bir öneride bulunur. Bella'nın ihtiyacı olan şey
bir sevgilidir. Parayla tutulan bir sevgili. Ne de olsa erkekler bu tür aktivitelerde bulunmaktadır; kadınlar
neden yapmasınlar ki? Bella reddeder, ama sonra Mr. Gideon Rosedale adında muhteşem bir ziyaretçi ortaya çıkar,
iki hafta için hizmetine verilmiştir. Bunun zararsız bir flört olacağını düşünen Bella Gideon'un baştan
çıkarıcılığına karşı koyamaz. Sonunda tüm tutkularına hizmet etmesine izin verdiğindeyse düşünülemez olanı,
yasak olan tek şeyi yaptığını keşfeder: O âşık olmuştur...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/yNHCfkj.jpg
Sayfa Sayısı: 392
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Olimpos Yayınları
Yasak Kitap Özet - Evangeline Collins Kitapları - Yasak Kitap Tanıtım
- Yasak Kitap Fiyatı - Yasak Ön Okuma
Kitap detayı
Görevi onu memnun etmekti, kalbini çalmak değil...
Leydi Isabella Stirling Selkrik İskoçya kırsalında sevgisiz bir evliliğe mahkûm olmuştur. Gittiğinde aylarca
gelmeyen kocası nedeniyle Bella; içinde yanan, özgür bırakılmak isteyen tutkuları inkâr ettiği yalnız bir yaşam
sürmektedir.
Sonra görmüş geçirmiş kuzeni onu ziyarete gelir ve edepsizce bir öneride bulunur. Bella'nın ihtiyacı olan şey
bir sevgilidir. Parayla tutulan bir sevgili. Ne de olsa erkekler bu tür aktivitelerde bulunmaktadır; kadınlar
neden yapmasınlar ki? Bella reddeder, ama sonra Mr. Gideon Rosedale adında muhteşem bir ziyaretçi ortaya çıkar,
iki hafta için hizmetine verilmiştir. Bunun zararsız bir flört olacağını düşünen Bella Gideon'un baştan
çıkarıcılığına karşı koyamaz. Sonunda tüm tutkularına hizmet etmesine izin verdiğindeyse düşünülemez olanı,
yasak olan tek şeyi yaptığını keşfeder: O âşık olmuştur...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/yNHCfkj.jpg
Sayfa Sayısı: 392
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Olimpos Yayınları