Yağlı Ciltler İçin Bahar Peelingi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Yağlı Ciltler İçin Bahar Peelingi, konusunda bu İçerik Yağlı Ciltler İçin Bahar Peelingi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Yağlı Ciltler İçin Bahar Peelingi paylaşımı

HaZaL

VIP Üye

Cildi yağlı olanlar için hem hazırlanışı çok kolay hem de çok etkili bir Peeling tarifi hazırladım limon kokusunu sevenler mutlaka denesin…
Yağlı Ciltlere bakım yapmak hiç kolay değil, kullandığınız Kremden uyguladığınız Peelinglere varana kadar dikkat etmeniz gerekir, örneğin yağlı bir cilde sahipseniz (ki ben sahibim) ve yağlı bir Peeling uyguluyorsanız Banyo sonrasında cildinizde yağdan bi tabaka kalmamasına dikkat etmelisiniz yoksa sırtınız sivilcelenmeye meyillenir. Sürdüğünüz Krem çok katı ve yağlı bir Kremse teninizde yağdalı bir görüntü oluşturur o yüzden eğer Banyodan sonra Vücut Kremi kullanıyorsanız su bazlı ve hafif olmasına, teninizin kolayca emip yapış yapış bırakmamasına dikkat edin.

Cildi yağlı olanlar için hem hazırlanışı çok kolay hemde çok etkili bir Peeling tarifi hazırladım, ben kokusuna ve Peelingi uyguladiktan sonra tenin aldığı hale hayranım.
Hazırlanışı: 2 su bardağı kadar Deniz tuzunu alın bir Kavonoza koyun, üzerine bir tüm Limonun, bir Portakalın ve varsa isteğe göre yarım Greyfurtun suyunu sıkın ve iyice karıştırın. Hazırladığınız Peelingi avuç içinize alın ve Vücudunuzu iyice ovun.

Limonun Antibakteriel özelliği olduğundan Sırtınızde sivilce falan varsa hafif yakabilir ama bunu sorun etmeyin aksine sivilcelerinizi kurutur. Peelingin içinde yağ falan olmadığından durulanırken Sabun kullanmayın, sade suyla durulandığınızda teninizde Portakal ve Limonun hoş kokusu kalır. Özel bir gece için hazırlanıyorsanız ve aceleniz varsa bu Peeling ideal, 2-3 kullanımlık hazırlayıp bir Kavonoza koyun ağzını iyice kapatın böylece hazırlanırken aceleniz olduğunda duşun altında hemen uygulayıp durulanıp bir kaç dakikada ipeksi pürüzsüz bir tene sahip olabilirsiniz.

Eğer Cildiniz Peelingden sonra çok kurumamışsa Vücut Kremi sürmeyin teniniz zaten çok yumuşak olacaktır.

Alıntıdır.

Yağlı Ciltler İçin Bahar Peelingi saç ve vücut bakımı, Yağlı Ciltler İçin Bahar Peelingi ile üyeler güzellik ve bakım ipuçlarını öğrenebilir.
Geri