Wolfsburg'dan De Bruyne için servet

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Wolfsburg'dan De Bruyne için servet, konusunda bu İçerik Wolfsburg'dan De Bruyne için servet hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Wolfsburg'dan De Bruyne için servet paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Chelsea'nin Belçikalı genç futbolcusu Kevin De Bruyne, Wolfsburg'un oyuncunun menajeri ile her konuda anlaşmasının ardından, Bundesliga kulübüne bir adım daha yaklaştı.

http://i.imgur.com/IwTAdas.jpg

Bu transfer için artık Wolfsburg'un önünde tek engel olarak Chelsea kaldı. Wolfsburg'un genç oyuncunun bonservisi için 17 milyon poundu gözden çıkardığı belirtilirken, Mourinho'nun bu satışa izin vermemesi durumunda kiralık opsiyonun masaya yatırılacağı ifade edildi.

Bu arada Chelsea'nin Atletico Madrid takımında kiralık olarak forma giyen Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois'de yakında zamanda Jose Mourinho ile buluşup kulüpteki geleceği hakkında bir karar vereceğini açıkladı. Genç kaleci "Hiç bir zaman Petr Cech'ten daa iyi bir kaleci olduğumu söylemedim ancak bu aşamadan sonra yedek kaleci olarak kenarda oturmayacağımı da iyi biliyorum. Mourinho ile görüşmemde beyan edeceğim düşüncelerim bunlar olacak" dedi.

Belçikalı kaleci daha önce Chelsea'nin yaptığı sözleşme uzatma teklifini reddetmişti. Courtouis'in Chelsea ile olan sözleşmesi 2016 yılında sonra eriyor.

Wolfsburg'dan De Bruyne için servet araba bakımı ve ipuçları, Wolfsburg'dan De Bruyne için servet ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri