Windows Görev Yöneticisi ve Regedit Açılmıyor Çözümü

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Windows Görev Yöneticisi ve Regedit Açılmıyor Çözümü, konusunda bu İçerik Windows Görev Yöneticisi ve Regedit Açılmıyor Çözümü hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Windows Görev Yöneticisi ve Regedit Açılmıyor Çözümü paylaşımı

OxyjeN

Admin

regedit açılmıyor - regedit açılmıyor çözüm - regedit açılmıyor yardım - Windows Görev Yöneticisi - Windows Görev Yöneticisi açılmıyor - Windows Görev Yöneticisi çalışmıyor

Windows Görev Yöneticisi ve regedit açılmıyorsa bilgisayarınıza virüs girmiş demektir o kadar endişelenecek bir konu degil size kısa bir çözüm eger bu çözüm işinize yaramıyorsa yorum bırakarak farklı şekillerde yardımlarda bulunabiliriz.

1- “Başlat”–> “Çalıştır” Aç Kutusuna

REG add HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersion PoliciesSystem /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f değerini kopyalayıp ve “tamam” diyoruz.

2- Bu çözüm Windows XP Professional işletim sistemi olan arkadaşlarımız için geçerlidir.

“Başlat” > “Çalıştır” Kutusuna “gpedit.msc” yazın ve “tamam” diyoruz. Karşımıza Grup İlkesi geldi. İzleyeceğimiz yol şu:

“Kullanıcı Yapılandırması” > “Yönetim Şablonları” > “Sistem” > “Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle” seçeneği üzerine iki kere tıklayıp “yapılandırılmadı” seçeneğini etkinleştirip; “uygula”, “tamam” diyoruz.

Windows Görev Yöneticisi ve Regedit Açılmıyor Çözümü işletim sistemleri hakkında detaylar, Windows Görev Yöneticisi ve Regedit Açılmıyor Çözümü ile kullanıcılar sorularına yanıt bulabilir.
Geri