Vuslat-ı Virane - Merve Kaya

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Vuslat-ı Virane - Merve Kaya, konusunda bu İçerik Vuslat-ı Virane - Merve Kaya hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Vuslat-ı Virane - Merve Kaya paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Vuslat ı Virane Kitap Özet - Merve Kaya Kitapları - Vuslat ı Virane Kitap Tanıtım - Vuslat ı Virane Kitap Fiyatı - Vuslat ı Virane Ön Okuma

Kitap Özet

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı ?

Seni ne huzuru arayanlara, ne huzuru bulanlara, ne de huzurdan kaçanlara sordum. Güneşin sıcaklığını en iyi kim anlatabilir? Sıcaktan düşüp bayılan mı? Hayır, onun aşkı zayıftır. Güneşe yolculuk yapan mı? O da değil, gitse gitse nereye kadar gidebilir ki? Gölgeye sığınanlara ise güneşi hiç sormamalı... Aşk mabedim... Efendim... Söyler misin? Nedir bu çektiğim acıların manası? Bu ayrılığın esrarengizliği yüreğime saldığın alevlerin lavlaşması içinse yeterince erimedim mi ateş toplarında? Öyle yandım ki;

Sen yandıkça, ben yanayım!

Sen dondukça, ben de donayım!

http://www.ilknokta.com/urun/V/136329.jpg

Vuslat-ı Virane
(Şems-i Tebrizi Romanı)
Merve Kaya
Dokuz Yayınları
Fiyatı : 8,00 TL
Haziran 2012
270 sayfa
ISBN: 9786058732261

Vuslat-ı Virane - Merve Kaya yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Vuslat-ı Virane - Merve Kaya ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri