Veli Kavlak'tan yönetime: Kalmak istiyorum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Veli Kavlak'tan yönetime: Kalmak istiyorum, konusunda bu İçerik Veli Kavlak'tan yönetime: Kalmak istiyorum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Veli Kavlak'tan yönetime: Kalmak istiyorum paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Veli Kavlak Alibeyköy'de bir alışveriş merkezinde bulunan Kartal Yuvası'nda taraftarlarla bir araya geldi.

http://i.imgur.com/vv7CNb7.jpg

Siyah-Beyazlı futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada futbolcular bol bol resmi ürünleri imzalayıp, hayranlarıyla hatıra fotoğragfı çektirdiler. Etkinlik sırasında milli takıma alınmamasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Cenk Tosun, bu kararın tamamen Fatih Terim’e ait olduğunu belirtip, “Çağrılacağımı umuyordum, bekledim de açıkçası. Ama Fatih hocanın kararı bu, saygı göstermemiz lazım” dedi. Veli Kavlak ise sözleşmesinin sezon sonunda biteceğine dikkat çekip, “Ben Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Ama şu ana kadar hiç bir görüşme olmadı” sözlerini sarf etti.

Veli Kavlak'tan yönetime: Kalmak istiyorum oyun incelemeleri ve rehberleri, Veli Kavlak'tan yönetime: Kalmak istiyorum ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri