Üşüyorum Anne - Sadık Söztutan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Üşüyorum Anne - Sadık Söztutan, konusunda bu İçerik Üşüyorum Anne - Sadık Söztutan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Üşüyorum Anne - Sadık Söztutan paylaşımı

KlaS

Admin

Üşüyorum Anne kitap özeti - Üşüyorum Anne kitap tanıtımı

Hakkında

Akıcı üslubuyla tanınan Sadık Söztutan 'dan yüreğinizi ısıtacak 41 anne öyküsü. "Sizin hiç anneniz öldü mü?" Benim öldü. 74 yaşındaydı. Yaşarken yeterince yanında olamadığım için, bir gün ölürse pişman olacağımı biliyordum. Ölünce pişman oldum. 7 yaşındayken annesini, 37 yaşındayken kocasını, 67 yaşındayken kızını, 74 yaşındayken oğlunu kaybetmiş, yaşamaktan yorulmuştu. Varsa, bütün yazı yeteneğimi annem ve anneler için harcamak isterdim. Ama biliyorum ki anneler için yazılmış, söylenmiş her söz eksiktir. Biz doğulular; babamızı, annemizi, çocuklarımızı... "uzaktan" severiz. Yetiştiğimiz iklimde "Seni seviyorum." yoktu. Dokunmak, sarılmak yoktu. Bugün, bu yaşta öğrendim ki, anneler için göz.kapaklcırıııııı ardında her zaman dökülmeye hazır gözyaşları mevcuttur. Ve ben şimdi, yaşlı suratım iki elimin arasında, akan gözyaşlarını ve titreyen dudaklarımla diyorum ki: "Seni seviyor(d)um anne..."

http://www.ilknokta.com/urun/U/120433.jpg

Künyesi

Sadık Söztutan
Babıali Kültür Yayıncılık
» Öykü
» Edebiyat
Fiyatı : 6,00 TL
Nisan 2011, 115 sayfa,
ISBN: 9789944118767

Üşüyorum Anne - Sadık Söztutan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Üşüyorum Anne - Sadık Söztutan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri