Ümit Şengül: Onurluca mücadele ettik

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ümit Şengül: Onurluca mücadele ettik, konusunda bu İçerik Ümit Şengül: Onurluca mücadele ettik hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ümit Şengül: Onurluca mücadele ettik paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Bursaspor'un yardımcı antrenörü Ümit Şengül, “Yaşadığımız kayıplarla hedeften uzaklaştık. Trabzonspor maçı motivasyon açısından zordu ancak oyuncularımız onurluca mücadele etti” dedi.

http://i.imgur.com/2Cp2qio.jpg

Ligde iddiasız durumda bulunan Bursaspor, önemli eksiklerine rağmen Trabzonspor karşısında iki kez öne geçti. Ancak skoru bir türlü koruyamadı. 90 dakika sonunda 1 puana razı oldu. Maçın ardından basın toplantısına katılan İrfan Buz’un yardımcısı Ümit Şengül, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 3-4 haftalık süreçte biraz kendi hatamız da biraz da kasıtlı olduğuna inanmak istemiyorum ama hakem hataları ile puanlar kaybettik. Hedeften uzaklaştık. Motivasyon açısından Trabzonspor maçı zordu. Ama oyuncu arkadaşlarımız onurluca mücadele ettiler. Bundan sonraki süreçte Bursaspor’a yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Bursaspor Kulübü oynayacağı her maça ciddi hazırlanır ve kazanmak için oynar.

‘Atamayana atarlar’

Bursaspor’un savunma oyuncusu Ethem Pirgül ise, “Pozisyonlar bulduk. Atamayana atarlar. Güzel maç çıkardığımızı düşünüyorum. Gol yemesek iyi olurdu. İlk maçım olduğu için heyecan vardı ama ilerleyen dakikalarda bunu yendim” dedi. Ozan Tufan ise bu sezonki şanssızlığın Trabzonspor karşısında da devam ettiğini söyledi.

Ümit Şengül: Onurluca mücadele ettik konsol oyunları ve incelemeler, Ümit Şengül: Onurluca mücadele ettik ile forum üyeleri en güncel bilgilere ulaşabilir.
Geri