Tutku - Megan Hart

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Tutku - Megan Hart, konusunda bu İçerik Tutku - Megan Hart hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Tutku - Megan Hart

- Sadefan.com | Tutku - Megan Hart paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Tutku - Megan Hart

Tutku - Megan Hart

Tutku Kitap Özet - Megan Hart Kitapları - Tutku Kitap Tanıtım
- Tutku Kitap Fiyatı - Tutku Ön Okuma

Kitap detayı

Bu bilinmez not benim için değildi. Hayır, beni hemen yargılama; benim başkalarının mektuplarını okumak gibi bir alışkanlığım
yok. Bu kargacık burgacık acele ile yazılan not binanın üst katlarını işaret ediyordu. Masum görünüyordu, ama kesinlikle
-aslında çok da hoşçaydı- masum değildi. Notu gerçek sahibi oradan almadan önce -ve diğer notları-, yazılanları yalayıp yuttum:
Önerileri, içerikleri, emirleri. Her biri bir öncekiyle ilişkili; daha cüretkâr, daha karmaşık, daha tahrik ediciydi… ve ben
bütün harflerine kadar onları takip ettim.

Notlardan önce, eğer bir adam bana ne yapmam gerektiğini söyleseydi, onun nereye gitmesi gerektiğini söylerdim. Fakat teslimiyet
bir sanattı, birinin emirleriyle gelen tuhaf bir azad duygusu… bilhassa çok güzel, çok çok iyi hissettiren. Ama bu teslimiyeti
fark ettiğimde, kendimi daha güçlü hissettim ve şimdi rolleri paylaşmanın zamanı. Şimdi benim kurallarıma göre oynayacağız.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/FV9F7by.jpg

Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sonsuz Kitap

Tutku - Megan Hart yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Tutku - Megan Hart ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri