Türkiye'nin şehit haritasi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Türkiye'nin şehit haritasi, konusunda bu İçerik Türkiye'nin şehit haritasi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Türkiye'nin şehit haritasi paylaşımı

Arici

Tecrübeli Üye

http://img4.mynet.com/ha4/buyuk/sehit-harita.jpg

mynet ten alıntıdır.

Türkiye'nin şehit haritasi Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti tarihi, Türkiye'nin şehit haritasi ile tarih severler tüm detayları öğrenebilir.
Ben anlamadim nedir sari beyaz siyah renkler ? nasil bakmamiz gerekiyor bu haritaya ?
Birde ne kadar dogru bu ? gercekten iyi paylasim eger dogru ise, birde bu harita kac yili kapsamis oluyor ? :)
cokmu sordum bilenler bulanlar eklesin lütfen , Tesekkürler

PKK’nın eyleme geçtiği 1984’ten bu yana, terörle mücadele operasyonlarında şehit düşen güvenlik görevlileri ile geçici köy korucularının memleketleri incelendiğinde çok çarpıcı bir tablo ortaya çıkıyor. Pek çok evladı PKK’nın tuzağına düşerek dağlarda yaşamını yitiren Güneydoğu halkının, yüzlerce evladı da PKK’ya karşı savaşıp şehit oldu.
Terörle mücadele operasyonlarında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şehitlerinin sayısı 5 bini aştı. 700’den fazla emniyet mensubu ile 1400’e yakın geçici köy Korucusu da PKK’yla mücadele ederken şehit oldu. Asker, polis ve köy korucusu olarak toplam 7.873 şehidin illere göre dağılımı bu şekilde

Golkipir emegine saglik saolasin simdi manali oldu anlamli oldu bu harita iste bu bilgiler harita ile verilmeli idi çok saol paylasim için
+rep ;)

golkipir inde anlattığı gibi 84 yılından günümüze kadar hangi ilimizden kaç şehit vermişiz hepsi bu tabloda.dikkat çekici bir tarafta KIRSALDAKİ KÜRT NÜFUSUNUN YOĞUN OLDUĞU İLLER DAHA ÇOK ŞEHİT VERMİŞ.MESELA ŞIRNAKİSTANBULDAN NÜFÜS OLARAK KAT KAT KÜÇÜK OLMASINA KARŞIN İSTANBULDA DAHA FAZLA ŞEHİT VERMİŞ..herkse ben teşekkürederim. (paylaşmak güzeldir)

Geri