TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları, konusunda bu İçerik TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları paylaşımı

Haberci

Bilgin Üye

TRT Arşiv Serisi 232 Albümü - TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları - TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları Yeni Albüm - Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları Track List - TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: TRT Arşiv Serisi 232
ALBÜM ADI: Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları
ALBÜM YILI: 2012

COVER:

http://i.imgur.com/NPiHb.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

Güzel Arı
Horozumu Kaçırdılar
Kardan Aadam Yapalım
Üç Elma
Sayışmalı Tekerleme
Al Mendili
Güzel Annem
Minik Kuş
Vücudumuz
Ellerim Parmaklarım
Kırmızı Balık
Hayvanlar Ne İster
Hayvanlar
Bakkal Tekerlemesi
Kuşlar
Haydi Biliniz
Ceylan
Karga İle Tilki
Bulut Olsam
Halay

TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları albüm kapağı, TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları album sarki listesi.
AYAZCAN

baktığın yer albüm kapakları tanıtım bölümü

Müzik Haberleri Albüm Haberleri, Albüm Kapaklari, Albüm bilgileri, Albüm tanitimlari (Bu Bölümde Albüm Paylasimi yapilmaz)

burada çıkan veya çıkıcak albüm tanıtımı yapılır link ise forumda gerekli bölümlere konu açılırsa orda verilir iyi forumlar

hocam ,
Bilgi için teşekkürler
TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıların linki aradım bulamadıgım için bu sayfaya yazmak zorunda kaldım.
eger dosya elinizde var ise linki Aktif ederseniz sevinirim

teşekkürler kolay gelsin

Geri