Transfer istiyorum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Transfer istiyorum, konusunda bu İçerik Transfer istiyorum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Transfer istiyorum

- Sadefan.com | Transfer istiyorum paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Transfer istiyorum

Transfer istiyorum

Antalya kampında basının karşısına geçen Slaven Bilic, yönetime mesaj gönderdi:

http://i.imgur.com/inRn2Od.jpg

Siyah-Beyazlılar’ın teknik patronu gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Hırvat hoca, yoğun mesai harcadıkları transfer çalışmalarının biran önce tamamlanmasını istediğini söyledi

‘Az zamanımız var’

“Her takım gibi transfere ciddi bir mesai harcıyoruz. Kabul ediyorum ki bazı pozisyonlarda eksiklerimiz var. Bunlara takviye yaparak kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Ligin başlamasına az bir süre var. Elimizden geleni yapıyoruz. Bu transfer çalışmalarından olumlu bir sonuç alırsak memnun kalırız”

‘Gizli yürütmek en iyi yol’

“Adı geçen Zaccardo, Dany, Lescott, Kranjcar gibi isimlerle ilgili olarak konuşmak istemiyorum. Transferle ilgili en iyi yol, bu işi mümkün olduğu kadar gizli ve kapalı kapılar ardında yapıp sonucu aldıktan olumlu ya da olumsuz medyaya duyurmaktır”

‘Birçok seçenek mevcut’

“10 numara için transfer yapmayacağız. Bu mevki için birçok seçeneğimiz var. Oğuzhan, Mami, Fernandes, Olcay ve Kerim gibi ofansif yönü güçlü yaratıcı futbolculara sahibiz”

‘Güçlü rakip görmedim’

“Şampiyonluk için sonuna kadar savaşacağız. Stat ve cezalar dezavantajlar yarattı. Tüm bunlara rağmen iyi olduğumuzu gösterdik. Zaten ilk yarıda rakiplerimizin bizden üstün olduğu tek bir maç hatırlamıyorum. Ligin ikinci yarısına da yine güçlü bir giriş yaparak bu yarışmanın içinde kalmaya devam edeceğiz”

‘Daha fazla puan toplayabilirdik’

“Tabii Kasımpaşa maçı dışında, benzer senaryoları Konya, Sivas, Fenerbahçe ile Galatasaray mücadelelerinde de yaşadık. Bunun da sebepleri var. Sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle bazı oyuncuları kullanamadık. Bu da devamlılığı etkiledi. Belki bunlar olmasaydı 8-9 puan daha fazla toplayabilirdik”

‘Türkiye’nin en yeteneklisi...’

Oğuzhan Özyakup çok genç bir oyuncu. Kendini fizik kondisyon anlamında geliştirip, performansını tüm sezona yaymalı. İlk yarıda bazı maçlarda düşüş yaşadı. Ama Oğuzhan, sadece bizim değil Türkiye’nin de en yetenekli oyuncularından biri, bunu da oynadığı maçların önemli bir kısmında gösterdi.

‘Kararlılık gösteremedik’

“Öne geçip ikinci yarılarında puan kaybettiğimiz Kasımpaşa, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında gerekli kararlılığını gösterebilseydik şanslarımız vardı. Rakiplere biz bu maça asılıyoruz hissini daha güçlü vermeliydik”

‘Oyun üstünlüğü de istiyorum’

“Tekrar oynayacağımız Kasımpaşa maçında, ilk maçta olduğu gibi maça iştahlı ve çok iyi başlayalım. Sadece skor anlamında değil, oyun anlamında da üstünlüğü ele alalım. Bu maçtan beklentim bu yönde”

Transfer istiyorum oyun incelemeleri ve rehberleri, Transfer istiyorum ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri