Transandantal Meditasyon Nedir

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Transandantal Meditasyon Nedir, konusunda bu İçerik Transandantal Meditasyon Nedir hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Transandantal Meditasyon Nedir paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Transandantal Meditasyon - Transandantal Meditasyon Tanımı - Meditasyon Nedir

Teknik
Transandantal Meditasyon Nedir?

TM basit, doğal bir zihin tekniğidir ve zihni kendi sınırsız özüne ulaştıran, kendiliğinden, çabasız bir yöntemdir. Bu uygulama ile zihin, sınırsız ve aşkın farkındalık, Birlik Bilinci – her olasılığın doğal olarak bilinçli zihne açıldığı, tüm olanakların canlı alanı – olan kendi gizilgücünü açığa çıkarır. Bilinçli zihin kendi sınırsız yüceliğini, sınırlanmamış özünü, sonsuz gizil gücünü fark eder. Transandantal Meditasyon bilinçli zihnin kendi varoluşunun tüm kapsamını – aktif ve sessiz, nokta ve sonsuz- açığa çıkarması için bir yol sunar. Bu bir inançlar dizisi, felsefe, yaşam stili veya bir din değildir. Bu zihin tekniği, her kişinin her gün iki kez onbeş veya yirmi dakika uyguladığı bir deneyimdir.
Transandantal Meditasyon seminerine katılmanın ücreti nedir?

Yetişkin ücreti : 885 TL (KDV dahil)
Tam zamanlı öğrenci: 442,50 TL (KDV dahil)
Birlikte öğrenen çiftler: 885 TL + 442,50 TL (KDV dahil)
10 yaşından küçük çocuklar (anne veya baba ile birlikte öğrenmeli) 221,25 TL (KDV dahil)

Tüm kursa katılanlar talimatları yetkili TM uzmanlarından almaktadırlar ve bu kişiler size mümkün olan en iyi deneyimi sağlayabilmek için en az altı ay yoğun ve ayrıntılı bir eğitimden geçmişlerdir.

Transandantal Meditasyon tekniğini öğrendikten sonra size sunulan ücretsiz hizmetler:

TM kontrolleri
İleri bilgi içeren konferanslar ve eğitim malzemeleri (DVD, broşür..)
Herhangi bir zamanda ,nerede bulunduğunuza ve ne zaman TM öğrendiğinize bakılmaksızın yetkili öğretmenlerimizden herhangi biri tarafından sunulabilen destek ağı

Bu hizmetler yaşam boyudur ve dünyanın her yerinde bulunan yetkili TM uzmanları ağı tarafından sunulmaktadır.
Nasıl öğrenebilirim?

Transandantal meditasyon öğrenmenin ilk adımı ücretsiz tanıtım konferansına katılmaktır. Tanıtım konferansı bir saatten kısa sürecektir. İletişim sayfamızdan bize ulaşarak hangi şehirde , ne zaman tanıtım konferansına katılabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Nerede öğrenebilirim?

Dünyanın her yerinde yetkili TM öğretmenlerinin çalıştığı Transandantal Meditasyon Merkezleri vardır. Pek çok TM öğretmeni TM merkezi olmayan şehirlere de seyahat edebilir ve orada isteyenlere bu değerli tekniği öğretebilir. Size en yakın TM merkezini sormak veya şehrinizde bir TM öğreti grubunu oluşturmak için 212 3475300 dan başvurabilir veya tm@maharishi.org.tr ye yazabilirsiniz.
7 Adımlık program
Transandantal Meditasyon tekniği size , kişiye özel bilgilerin verildiği yedi adımlık bir seminerde öğretilecektir; öğrendikten sonra bu uygulamadan en fazla yararları sağlamak için isterseniz ömür boyu ücretsiz destekten yararlanabilirsiniz.
1. Adım: Tanıtım konferansı-Transandantal Meditasyon programının sağladığı olanaklara bakış-zihnin gizilgücünü, sağlığı ve sosyal ilişkileri geliştirme ve dünya barışını destekleme. (1 saat)
2. Adım: Hazırlık Konferansı- TM tekniğinin iç yapısı- nasıl sonuç veriyor,niçin öğrenmesi kolay ve uygulaması çabasızdır, diğer meditasyon yöntemlerinden farkı nedir ve TM tekniğinin kaynağı nedir.(45 dakika)
3. Adım: Kişisel Görüşme-Hazırlık konferansından sonra yetkili bir TM öğretmeni ile kişisel, kısa bir görüşme. (10 dakika)
4. Adım: (Ardarda dört gün içinde tamamlanan dört öğreti adımının başlangıcı) Kişisel öğreti-Yetkili bir TM öğretmeninden doğrudan TM tekniğini öğrenme. (1 saat)
5. Adım: İlk kontrol günü (grup toplantısı)-Uygulamanın doğruluğunun kontrol edilmesi ve talimatların devamı. (1,5 saat)
6. Adım: İkinci kontrol günü (grup toplantısı)-Kişisel deneyimlere dayanarak TM tekniğinin işleyişini anlamak. (1,5 saat)
7. Adım: TÜçüncü kontrol günü (grup toplantısı)- İnsanın gelişmesindeki daha yüksek aşamalarının anlaşılması. (1,5 saat)
Transandantal Meditasyon bana yararlı olmayabilir mi?

Transandantal Meditasyonu başarıyla uygulamak ve tüm yararlarını görmek için belirli bir beceri, disiplin veya tutum içinde olmak gerekmez. O gün yorgun olsanız da , seyahat etseniz de veya gürültülü bir ortamda bulunsanız bile bu yöntem sonuç verecektir. Düşünebilen herkes Transandantal Meditasyon uygulayabilir. TM’nin bu denli etkili olmasının nedeni de budur- nerede ve hangi koşullarda olduğunuza bağlı olmadan derin bir dinlenme kazanacak ve sonrasında zihniniz daha açık, stresiniz daha az ve enerjiniz daha fazla olacaktır.

Transandantal Meditasyon Nedir bunları biliyor muydunuz?, Transandantal Meditasyon Nedir ile kullanıcılar ilginç bilgiler ve merak edilen konulara ulaşabilir.
Geri