Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal konuştu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal konuştu, konusunda bu İçerik Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal konuştu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal konuştu paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Sürpriz bir şekilde Trabzonspor'daki görevini bırakan CEO Burak Gürdal ilk açıklamasını yaptı.

http://i.imgur.com/rJx0iK3.jpg

Trabzonspor'un son dönemde gerçekleştirdiği flaş transferlerin mimarı olan kulüp CEO'su Burak Gürdal, istifasıyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Kulübün resmi sitesinden görevi bırakma kararı dün duyurulan Gürdal, Lig Radyo'da merak edilen konulara açıklık getirdi. Burak Gürdal, "Biraz yorulduğum için ayrıldım. Trabzonspor'da güzel işler yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

Hacıosmanoğlu'na teşekkür

Gürdal, görevi bırakma kararı aldıktan sonra ortaya atılan iddialarla ilgili olarak ise, "Serhat Altuncu ile bir problemimiz olmadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na da görevde bulunduğum süre içerisinde gösterdiği yakınlık ve anlayış için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal konuştu video oyunları ve haberleri, Trabzonspor'da eski CEO Burak Gürdal konuştu ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri