Thierry Henry'den Arsenal'e uyarı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Thierry Henry'den Arsenal'e uyarı, konusunda bu İçerik Thierry Henry'den Arsenal'e uyarı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Thierry Henry'den Arsenal'e uyarı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Henry, Arsenal'in son sekize kalması için Atletico Madrid'le eşleşmemesi gerektiğini açıkladı.

http://i.imgur.com/behaWKU.jpg

Arsenal'le antremanlara çıkan ve Çarşamba günü oynanan Şampiyonlar ligi maçları için Sky televizyonu stüdyosuna konuk olan Henry, Arsenal'in son sekize kalması için Atletico Madrid'le eşleşmemesi gerektiğini açıkladı.

Henry, 'Hatırlıyorum 2005'te finale kaldığımız seneydi, Real Madrid'le eşleştik. Bu onları çok sevindirdi. Ama biz onları eledik. Ardından Juventus çıktı kurada, onlar da bizi hafife aldı fakat turu geçen biz olduk.
Arsenal için bu yolu tavsiye edemem şu anda. Eğer Arsenal'in eşleşmemesi gereken takımı soruyorsanız Atletico Madrid derim. Real Madrid, PSG veya Barcelona ile oynarsanız devamlı üzerinize gelip arkada boşluk bırakabilirler. Ben bu sezon Atletico'yu canlı seyrettim, bir santim bile boşluk bile bırakmıyorlar." diye konuştu.

Henry sözlerine şöyle devam etti, 'Bir Arsenal taraftarı olarak en iyi yerlere gelmelerini bütün kalbimle istiyorum. Cumartesi Manchester City karşısında nasıl oynayacaklarını merak ediyorum. Çok önemli bir maç. Son iki maçında Everton ve Napoli'ye karşı defans yapmaya mecbur kaldılar. Maç çok erken ve City, Bayern karşısında 7 oyuncusunu dinlendirdi. Benim korkum Arsenal, Napoli maçında çok yoruldu. Maçtan sonra Giroud'u strech yaparken gördüm ve çok yorgundu. Arsenal'de beni en çok sevindiren futbolcuların inanmış olması. Şu anda her takımı yenecek güçteler."

Öte yandan SKY televizyonunun stüdyo konuğu olan ve Jamie Redknapp-Gary Neville ikilisiyle ile Şampiyonlar Ligi maçlarının analizini yapan Thierry Henry için şimdiden teklifler gelmeye başladı. 2014 senesi sonuna kadar New York Red Bulls takımıyla kontratı bulunan Henry için Bt Sports da devreye girdi.

Henry yayıncı kuruluş Sky Tv haricinde maç özetlerini veren tek televizyon olan BBC de yarın akşam 'Match of the day' programına katılacak.

Dünya kupası maçlarını canlı yayınlayacak diğer bir kuruluş ITV de Henry ile yorumcu olarak anlaşmak istiyor. Thierry Henry mükemmel İngilizcesi ve yaptığı analizlerine, futbolculuğunda yaşadığı çarpıcı olayları da ekleyerek Çarşamba günkü programda çok başarılı olmuştu.

Thierry Henry'den Arsenal'e uyarı araba bakımı ve ipuçları, Thierry Henry'den Arsenal'e uyarı ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri