Tatlı Rüyalar Küçüğüm - Massimo Gramellini

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Tatlı Rüyalar Küçüğüm - Massimo Gramellini, konusunda bu İçerik Tatlı Rüyalar Küçüğüm - Massimo Gramellini hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Tatlı Rüyalar Küçüğüm - Massimo Gramellini paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Tatlı Rüyalar Küçüğüm Kitap Özet - Massimo Gramellini Kitapları - Tatlı Rüyalar Küçüğüm Kitap Tanıtım - Tatlı Rüyalar Küçüğüm Kitap Fiyatı - Tatlı Rüyalar Küçüğüm Ön Okuma

Kitap detayı

Belki de dünyadaki en büyük acıyla, annesiz kalmanın sızısıyla baş etmeye çalışan küçük bir çocuğun ve ondan kırk yıl
boyunca gizlenen sır dolu mektubun hikâyesi…

Dokuz yaşındaki Massimo bir gün kulakları sağır eden çığlıklarla uyanır. Tanımadığı iki kişi babasını ayakta tutmaya,
sakinleştirmeye çalışmaktadır. Bu da yetmezmiş gibi annesi ortada yoktur. Ondan geriye kalan tek şey parfümünün belli
belirsiz kokusu ve öylece bir kenara bırakılmış sabahlığıdır.

Günler, haftalar geçse de annesi gelmek bilmez. Massimo ise sorularla boğuşmaktadır. Annesi geri dönecek midir? Acaba
ortadan kaybolmadan önceki gece annesini üzdüğü için ondan özür dileme fırsatını bulacak mıdır? Cevapsız kalan
soruların gölgesiyle yıllar birbirini kovalar ve Massimo yüreğinin ortasında, hiç kapanmayacak koskoca bir boşlukla
hayata devam eder. Bu hassas, kederli çocuğun, yetişkinliğe adım attığında yalnızlık, terk edilmişlik, korku ve
endişe hisleriyle nasıl baş edeceğini ise kimse bilmemektedir…

"Sevmenin, kaybetmenin ve hayallerden asla vazgeçmemenin öyküsü Gramellini'nin sayfalarında büyük bir bilgelik yatıyor."
-A Bibliophile's Reverie-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/Ki3Taxu.jpg

Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

Tatlı Rüyalar Küçüğüm - Massimo Gramellini yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Tatlı Rüyalar Küçüğüm - Massimo Gramellini ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri