Tatlı Cadı + rep'li

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Tatlı Cadı + rep'li , konusunda bu İçerik Tatlı Cadı + rep'li hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Tatlı Cadı + rep'li

- Sadefan.com | Tatlı Cadı + rep'li paylaşımı

Golkipir

Çalışkan Üye

Tatlı Cadı + rep'li

Tatlı Cadı ( + rep'li )

Bir adamın Ayşe, Fatma, Hayriye adlı üç kız kardeşten biriyle evlenmesi gerekiyor.
Her bir kız kardeşin ya hep doğru ya da hep yanlış söylediği biliniyor. Ayrıca kardeşlerden biri cadı ve cadının dürüst veya yalancı olduğu da meçhul. Kardeşler damat adayına şunları söylüyorlar:
Ayşe: "Cadı Hayriye"dir."
Fatma:"Ben cadı değilim"
Hayriye: "En fazla birimiz hep doğru söylüyor"
Damat evleneceği kadının cadı olmadığından emin olmak istiyor.Acaba adam kimle evlenmeli?

sf:96

Tatlı Cadı + rep'li sade forum eğlence ve mizah içerikleri, Tatlı Cadı + rep'li ile üyeler eğlenceli paylaşımlara ulaşabilir.
başta uyarı var hepsi yalan veya hepsi gerçek sölüyo diye.buna göre eger hepsinin doğru söylediğini farzedersek cadı olmayan ayşe dir.önemli olan cadıyı bulmak değil cadı olmayanla evlenmek

sorunun cevabı kitapta yarım sayfa ama burda 2 satır :) ama doğru cevap rep veriyorm
sorunun orjinal cevabı şöyle:
http://i29.tinypic.com/18fxj9.jpg

Son düzenleme:
arada alemdar beleş repi kaptın ha.biz kaç takla attık nezamandır o rep için.neyse herkese bol rep bol şans ii forumlar

baya karmasikmis cevap tabloda neye gore tutulmus anlasilmiyor maalesef her neyse Ayseyi alan aldi da bize rep galmadi :(

oooo sayemde rep verir oldunuz abi bu ne yw.kıskanmadım desem yalan olur.beni on takla atıyom aylardır 2 rep aldım okadar.adamlar bi iç çekti şak kaptı repi

baya karmasikmis cevap tabloda neye gore tutulmus anlasilmiyor maalesef her neyse Ayseyi alan aldi da bize rep galmadi :(

tablonun neye göre tutulduğunu açıklayayım. 3 kişi var ve bunların hepsi de doğru söylüyor olabilir hiç biri de veya iki doğrudur biri yanlıştır.tüm bu ihtimaller 3 kişi olduğu için 2 üzeri 3 o da =8. bu yüzden 8 sütunluk bir tablo düzenlenmiştir. tabloda bütün ihtimaller göz önünde

Tesekkur ederim Golkipir biraz daha aydinlatici oldu ama repler Arici ile Alemdara gitmis ben geç kaldim anlasilan hem seni zorladim sen bana puan da vermen simdi :)

Geri