Tarihe yolculuk başladı!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Tarihe yolculuk başladı!, konusunda bu İçerik Tarihe yolculuk başladı! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Tarihe yolculuk başladı!

- Sadefan.com | Tarihe yolculuk başladı! paylaşımı

Zafer

Moderator

Tarihe yolculuk başladı!

Tarihe yolculuk başladı!

Fenerbahçe, Benfica maçı için Lizbon'a gidiyor
http://im.htspor.com/2013/04/30/840417_detay.jpg?1367333601

Sarı-Lacivertli kafile Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. Taraftarlar da takımı yalnız bırakmadı. Havaalanında bin kadar taraftar takımı uğurladı. Fenerbahçe'yi taşıyacak olan uçak 18.00'de Lizbon'a doğru hareket edecek.

Takımı tarihi maç öncesi yalnız bırakmayan kaptan Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Emre, "Takımımız tarihinin en önemli maçlarından birine gidiyor. Ben de destek olmak için gidiyorum. Sakatlığım dolayısıyla, statü gereği oynayabilseydim forma giyemeyecektim. Bizden beklenenlerin farkında olarak Lizbon'a gidiyoruz. Bu kadronun içinde bulunan genç oyuncular benden daha çok kupa kazanacaklardır. Bu takım içinde bulunduğu zorluklardan taraftarıyla beraber çıktı. Webo ve Mehmet Topal'ın olmaması eksiklik. Ama kim oynarsa oynasın final için herkes elinden geleni yapacak. Takımın havası İstanbul gibi çok güzel" dedi.

Öte yandan; ünlü oyuncular Nejat İşler ve Tolgahan Sayışman ile yönetmen Murat Şeker de kafileyle birlikte Lizbon'a gitti.

KADRO AÇIKLANDI
UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kadro açıklandı. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında, deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor;

"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Salih Uçan, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek."

Tarihe yolculuk başladı! internet ve web teknolojileri, Tarihe yolculuk başladı! ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri