Tam zamanında Emenike!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Tam zamanında Emenike!, konusunda bu İçerik Tam zamanında Emenike! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Tam zamanında Emenike!

- Sadefan.com | Tam zamanında Emenike! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Tam zamanında Emenike!

Tam zamanında Emenike!

Tam zamanında Emenike!

Ligin ilk haftasında gol atan, ardından sessizliğe bürünen Nijeryalı forvet, derbinin kritik anlarında sahne aldı. Yıldız oyuncu, 1 gol ve 1 asistle parlamayı başardı.

http://i.imgur.com/Tp6c6XC.jpg

Sarı-Lacivertliler’in en önemli yıldızları arasında yer alan Emmanuel Emenike, Beşiktaş derbisinin kritik anlarında sahneye çıktı ve maçın kazanılmasında da büyük pay sahibi oldu. Ligin ilk haftasında Karabük filelerini havalandıran ve ardından sessizliğe gömülen Emenike, henüz mücadelenin başında Alper’in pasıyla kale önünde takımını öne geçiren golü attı. Bu golle morali daha da yerine gelen Nijeryalı forvet, Kara Kartal’ın savunmasına zor anlar yaşattı. Zaman zaman savunmasına da yardım eden Emenike, 66. dakikada kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı, ancak net fırsattan yararlanamadı. Buna rağmen oyundan kopmayan tecrübeli forvet, 86’da Sow’un golünde pası veren isimdi. Böylece Emenike, Beşiktaş’a karşı çıktığı 5 maçında 4. golünü ve 3. asistini yaparken, galibiyette de büyük sahibi oldu. Maçın ardından ise yıldız futbolcu, “Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi oynadığımı düşünüyorum. Allah’a çok şükür golümü de attım ve benim de gol attığım bir karşılaşmayı kazandım” yorumunu yaptı.

Tam zamanında Emenike! internet ve web teknolojileri, Tam zamanında Emenike! ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri