‘Takımıma güveniyorum’

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

‘Takımıma güveniyorum’, konusunda bu İçerik ‘Takımıma güveniyorum’ hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

‘Takımıma güveniyorum’

- Sadefan.com | ‘Takımıma güveniyorum’ paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

‘Takımıma güveniyorum’

‘Takımıma güveniyorum’

‘Takımıma güveniyorum’

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe derbisinde favori takımın kendileri olduğunu söyledi. Başkan, “Bizim söyleyecek bir şeyimiz yok. Görev oyunculara düşüyor. Oyuncular sahaya çıkıp, mücadele edip, kazanacaklar” dedi.

http://i.imgur.com/voVkGFN.jpg

Bu sezon futbol kadar basketbola da yaptığı yatırımlarla dikkat çeken İbrahim Hacıosmanoğlu, amatör sporlara el atmaya başladı. Rize Ardeşen Trabzonsporlular Grubu’nun daveti üzerine dün bu şehre giden Başkan, bir dizi incelemelerde bulundu. Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Hacıosmanoğlu, ardından Belediye Başkan Vekili Mustafa Okumuş ile bir araya geldi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan, Fenerbahçe maçı için favori tarafın kendileri olduğunu söyledi.

‘İş oyunculara düşüyor’

Vahid Halilhodzic’e tam anlamıyla güvendiklerini belirten Başkan, “Bizim söyleyecek bir şeyimiz yok. Görev oyunculara düşüyor. Oyuncular sahaya çıkıp, mücadele edip, alın terini sahaya koyarsalar, bunun sonucunda kazanan bir takım olacak orada. Bunu da sağlayacak olan sahada 22 oyuncu. İnşallah Allah bizim oyunculara nasip eder. Mücadele azmini bizim oyunculara nasip eder. Yaptığımız transferleri karşılığını alacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağız” dedi.

‘Takımıma güveniyorum’ video oyunları ve haberleri, ‘Takımıma güveniyorum’ ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri