serapmisali
Super Üye
Suskun - Ahmet Sertkaya
Suskun - Ahmet Sertkaya
Suskun Kitap Özet - Ahmet Sertkaya Kitapları - Suskun Kitap Tanıtım
Kitap detayı
"Kana bulanmış bir dünyanın cehennemindeydi insanlık. Bedenime akacak kurşunlar dostlarımı parçalara bölmüştü. Sevgiyi esaret sanan
zihniyetin çocukları tarafından vurulmuştuk. Kadının tek kurtuluşu olan direnişine sıkılmıştı kurşunlar. Kadına benzeyen her yaratık
erkeğine itaat etmeliydi. (...) Sev, sevme; doğur, doğurma; kapan, açıl; demokrat ol, muhafazakâr davran… Erkeğin karakterine göre
davranması gereken canlı bir robottu erkeğin gözünde kadın..."
İnandığı değerler uğruna sevdasına arkasını dönüp giden bir kadının ve o kadına farklı duygularla ancak aynı tutkuyla bağlanmış iki
adamın hikâyesi bu...
Yaşamın içinde birbirlerinden habersiz, tamamen farklı düşüncelerle yoğrulmuş, ayrı davalara gönül vermiş bu iki adamın hayatı kaderin
bir cilvesiyle birbirine bağlanıyor ve okuyucuyu derinden sarsıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/jQSmUL7.jpg
Sayfa Sayısı: 472
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sis Yayınları
Suskun Kitap Özet - Ahmet Sertkaya Kitapları - Suskun Kitap Tanıtım
- Suskun Kitap Fiyatı - Suskun Ön Okuma
Kitap detayı
"Kana bulanmış bir dünyanın cehennemindeydi insanlık. Bedenime akacak kurşunlar dostlarımı parçalara bölmüştü. Sevgiyi esaret sanan
zihniyetin çocukları tarafından vurulmuştuk. Kadının tek kurtuluşu olan direnişine sıkılmıştı kurşunlar. Kadına benzeyen her yaratık
erkeğine itaat etmeliydi. (...) Sev, sevme; doğur, doğurma; kapan, açıl; demokrat ol, muhafazakâr davran… Erkeğin karakterine göre
davranması gereken canlı bir robottu erkeğin gözünde kadın..."
İnandığı değerler uğruna sevdasına arkasını dönüp giden bir kadının ve o kadına farklı duygularla ancak aynı tutkuyla bağlanmış iki
adamın hikâyesi bu...
Yaşamın içinde birbirlerinden habersiz, tamamen farklı düşüncelerle yoğrulmuş, ayrı davalara gönül vermiş bu iki adamın hayatı kaderin
bir cilvesiyle birbirine bağlanıyor ve okuyucuyu derinden sarsıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/jQSmUL7.jpg
Sayfa Sayısı: 472
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sis Yayınları