"Stoch'u satanı ben de satarım!"

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

"Stoch'u satanı ben de satarım!", konusunda bu İçerik "Stoch'u satanı ben de satarım!" hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | "Stoch'u satanı ben de satarım!" paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Takasta kullanılması gündeme gelen Stoch'a Fenerbahçe taraftarı sahip çıktı ve "Stoch takımda kalmalı" dedi.

İki sezonluk kiralık macerasının ardından büyük umutlarla Fenerbahçe'ye geri dönen ve yeni kadronun değişmez isimlerinden biri olması beklenen Miroslav Stoch, yine gözden düşmüş durumda.

Özellikle Sarı Lacivertli taraftarların çok sevdiği Slovak oyuncu, oynanan 8 hazırlık maçının 7'sinde 297 dakika forma giyerken, bu süre içerisine 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Ancak teknik direktör Vitor Pereira'nın, Shakhtar'la oynanan iki maçın da ilk 11'inde Stoch'a görev vermemesi ve oyuncusunu yalnızca 10 dakika sahada tutması kafalarda soru işareti uyandırdı. Öte yandan transfere yeniden hız veren Fenerbahçe'de Stoch'un adının takasta kullanılabilecek oyuncular arasında da geçmeye başlaması, taraftarlar arasında büyük endişe yarattı.

Hazırlık kampına oldukça istekli gelen ve idmanlarda da hırsla çalışan 25 yaşındaki futbolcunun, yaşanan bu gelişmeler sonucunda moralinde de bir düşüş olduğu gelen bilgiler arasında. Bir kez daha takımdan ayrılması gündeme gelen Stoch için taraftarların görüşünü aldık ve ortaya çarpıcı bir sonuç çıktı.

Yüzde 71 "Kalsın" dedi

"Stoch'u satanı ben de satarım!" internet ve web teknolojileri, "Stoch'u satanı ben de satarım!" ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri