Söyle Aşk Gelecekmisin

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Söyle Aşk Gelecekmisin, konusunda bu İçerik Söyle Aşk Gelecekmisin hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Söyle Aşk Gelecekmisin

Söyle Aşk Gelecekmisin - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

HaZaL

VIP Üye

Söyle Aşk Gelecekmisin

Söyle Aşk Gelecekmisin

Soyle Ask Gelecekmisin

Bir geceydi yine yüreğime çöken...karanlık sarmış etrafımı,benliğimi tuhaf bir karanlık örtüsü örtüyordu....yıldızlar yüreğimdeydi ve gözlerimden damlıyordu...yalnızlığımın üstüne bulutlar iniyor,şimşekler,fırtınalar kopuyordu söz geçmeyen gönlümde...

Güneş silinmişti,ayışığı vurmuyordu yüzüme ve solmuştu düşler gecenin yarısında....hayalini çizmeye çalışıyorum duvarlara,karanlığın ressamını oynuyorum...aşk resmini çizmek hiç bu kadar zor olmamıştı...aşkın ressamlığına bürünüyorum....işte orada birbaşına çığlıklar içindesin seyrediyorum uzun uzun,tanımlamaya çalışıyorum sende ki anlamı...Yeni şekiller ekliyorum yüzüne,bir başka yüzde tamalıyorum seni...her tabloda ayrı bir yüz olarak çıkıyorsun karşıma...Ne olur sus ve öyle sesizce kal ve gitme.Bu gecede düşlerimin perisi ol.... bu gecede çıkalım seninle düşlerimizin karanlık yolculuğuna....beni yalnız bırakma geceyle... korkuyorum...sensiz kaldığım her an için...Bu geceyede ayrı bir anlam katalım.Ben olayım her şeyin,gözlerin,sesin,nefesin...bir olarak tamamlayalım geceyi...ben alayım yerini,kabulum yaşanacak her saniye için acı çekmeye...Geceyi bir bütün olarak erdirelim sabaha... burada yanımda kal yine tek vücut olarak dalalım gecenin kalbine...birlikte karşılıyalım güne merhaba derken o savunmasız sabah sancılarını...biliyorum yine kaybolacaksın tam gecenin doyumsuz saatlerinde ve dönüp bakmayacaksın arkana...yine sensizlikle karşılıyacağım sabahı...ve kendimden uzak olacağım...ne olur gitme...dur diyemeyeceğim sana durduramayacağım.... Ben beklemelerin esiri olarak kalacağım, yolunu beklerken....benimle kal ve benim ol sonsuza dek...sonsuz olalım...aynı sahneyi yine yaşayacağım biliyorum koşarak uzaklaşacaksın benden.ben masallarda bir prens olarak kalacağım.yalnız prens... masallar mutlu biter ama benim masalım hep hüzünle bitiyor...Aynı türkü bendeki yokluğun... uzzun bir zaman özlem savaşı içinde beni bekletecek ve tam vazgeçerken kendimden yine çıkacaksın karşıma....Ben beklemelerin esiri bekleyeceğim yolunu.umutla uyunacağım sensizlik uykularından....özlemler bir deniz olacak içimde,boğulacağım....özlemler ekeceğim hasretine,hasretler ekleyeceğim söz geçmeyen gönlüme...

Geceye haykıracağım ismini,yollara soracağım.Aldırmayacağım insanlara boyun bükmeyeceğim sensizliğe...soracağım kuçlara bile gördünüzmü onu,uçtuğunuz diyarlarda. Yollara çıkacağım yolculuklara ardında iz bırakmadan kaçan seni arayacağım.Yıldızlar kaydıracağım gözlerine,dilekler tutacağım...ağıt olup seni anacağım...sen gelmeyeceksin... Söyle içimin acısı,kalbimin ağrısı,ey aşk...yine dönecekmisin bana,tüm umudumu yitirmişken. Ben sensiz kaç bahar daha yalnız yaşatacağım bu yüreği....söyle içimin acısı kaç mevsim daha kaç fırtına,ayazdan sonra geleceksin? kaç yangından çıkıp,daha ne kadar gemiler yakacağım ardımda bırakarak....söyle ey aşk bu baharda gelecekmisin?yoksa yine yaralarımla beni bir başka vücuttamı bulacaksın.Öksüz çocuklar gibiyim sensiz....kim derman olacak bu yaralara yada yerini ne dolduracak.Hangi limanda demir atacaksın?söyle içimin acısı ne kadar bekleyeceğim kimsesiz istasyonlarda...yalancısın...vicdansızsın ey kalbimin ağrısı...söz ver bana ye aşk bir daha terkedip gitmeyeceksin beni başka yüreklere...

Yine ayrı ayrı yolculuklara çıkacağız seninle...mavi düşlere...hadi gel aşk ve bitsin bu hasret...söyle içimin acısı bu gecede gelecekmisin düşlerime...yeniden misafir olacakmısın yalnızlığıma...yine elele göz göze doğacakmıyız güne...söyle aşk gelecekmisin benimle IHANETSIZ SEVDALARIN GONULLERINE

Söyle Aşk Gelecekmisin her telden içerikler, Söyle Aşk Gelecekmisin ile forum üyeleri farklı konuları keşfedebilir.
Geri