Son Kamelya - Sarah Jio

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Son Kamelya - Sarah Jio, konusunda bu İçerik Son Kamelya - Sarah Jio hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Son Kamelya - Sarah Jio

- Sadefan.com | Son Kamelya - Sarah Jio paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Son Kamelya - Sarah Jio

Son Kamelya - Sarah Jio

Son Kamelya Kitap Özet - Sarah Jio Kitapları - Son Kamelya Kitap Tanıtım
- Son Kamelya Kitap Fiyatı - Son Kamelya Ön Okuma

Kitap detayı

Önce küçük bir tohum düşer kalbin odasına, sonra aşkla yeşerir. Kulak verin, umudun sesini
duyabiliyor musunuz?

1940'lı yılların Amerikası'nda bir fırıncının kızı olan Flora Lewis, un kokulu hayatının bir gün çok farklı
yöne sürükleneceğini bilmiyordur. Genç kız bir yandan yaşlı anne babasına yardım ederken, öte yandan botanik
bahçesinde bitkilerin ve çiçeklerin gizemli dünyasıyla uğraşmaktadır. Ta ki kendini uluslararası çiçek hırsızlığı
zincirinin tam ortasında bulana kadar… Yapacağı iş çok basittir; İngiltere kırsalındaki Livingston Köşkü'ne gidip
Middlebury Pembesi olarak bilinen ender bir kamelya türünü bulup haber vermek. Köşke dört öksüz çocuğa dadı
olarak sızan Flora, içinde imkânsız bir aşkın tohumlarını büyütürken, ne tür bir belaya bulaştığını acı bir
şekilde öğrenecektir.
Tam elli sene sonra bahçe tasarımıyla uğraşan Addison Sinclair, eşiyle birlikte Livingston Köşkü'ne gelir.
Geçmişindeki hayaletten kurtulmaya çalışan Addison, aslında burada çok daha sancılı bir gizemin içine düşer.
Bunu çözmeye çalıştıkça dillere destan kamelya bahçesinin kanla sulandığı gerçeğine de adım adım yaklaşacaktır…

Mart Menekşeleri ve hâlâ çoksatanlar listesinde yer alan Böğürtlen Kışı yazarı Sarah Jio'dan muhteşem bir
kitap daha. Son Kamelya, kalbimizdeki geçmişin zehrini umut kırıntısına tutunan küçük bir tohumla yok
edebileceğimizi gösteren bir başyapıt.

"Günümüze kadar taşınan geçmişin gizemi ile olayları yatıştıran affetmenin gücü tek kelimeyle muazzam."
-Booklist-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/bl8880F.jpg

Sayfa Sayısı: 352
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadya Yayınları

Son Kamelya - Sarah Jio yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Son Kamelya - Sarah Jio ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri