Söğütü bilmiyorsun Meşeyi bilmiyorsun

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Söğütü bilmiyorsun Meşeyi bilmiyorsun, konusunda bu İçerik Söğütü bilmiyorsun Meşeyi bilmiyorsun hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Söğütü bilmiyorsun Meşeyi bilmiyorsun paylaşımı

HaZaL

VIP Üye

Eskilerden bir gün iki tilki çok sıkı arkadaşmış. Aralarında su sızmazmış. Bu iki kafadar arkadaş beraber çok vakit geçirirlermiş. Avcı tilki her gün tavuk yakalar getirir sonra ikisi beraber yerlermiş. Yine tavuk yerken

Miskin tilki sormuş:

- Ya sen hergün nerden buluyorsun tavuğu ?

Avcı Tilki cevaplar;

- Biraz yukarıda bir köy var ordan alıyorum kümesten köylüler biraz kovalıyor , tartaklıyorlar söğütten sopalarla ama ben birkaç dayak yiyip hemen tavuğu kapıp kaçıyorum buraya getiriyorum.

Miskin Tilki:

- Her gün sen getiriyorsun yarında ben getircem tavuğu der.

Ertesi gün olur diğer tilki yola koyulur ve köye yaklaşır ama haberi yoktur ki köylüler tavuk çalan tilkiden iyice sıkılmışlardır ve hazırlanmış beklemektedirler :) bizim tilki hiçbirşeyden haberi yok tavuğu kapar tam çıkacak köylüler basar fena bi dayak yer hemde meşeden yapılmış sopayla ağzı gözü dağılmış vaziyettedir ama kurtulmayı başarır mekana tavuğu yemeye götürür. Avcı tilki onu beklemektedir.

Avcı Tilki sorar ;

- Nasıldı kanka hemen hallettin mi :)

Miskin tilki yediği dayağın acısından sinirli bir sesle cevap verir:

- Olum git başımdan gerizekalı, meşeyi bilmiyon söğütü bilmiyon...:haha

Söğütü bilmiyorsun Meşeyi bilmiyorsun fıkralar ve mizah içerikleri, Söğütü bilmiyorsun Meşeyi bilmiyorsun ile üyeler eğlenceli paylaşımları takip edebilir.
Geri