Slaven Bilic: Emre ile küfürleşmedik

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Slaven Bilic: Emre ile küfürleşmedik, konusunda bu İçerik Slaven Bilic: Emre ile küfürleşmedik hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Slaven Bilic: Emre ile küfürleşmedik paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Emre Belözoğlu olayını FANATİK'e anlattı.

http://i.imgur.com/G19bbfJ.jpg

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının sonucu kadar karşılaşma içinde ve soyunma odasında yaşananlar da haftaya damgasını vurmuştu. Olayın kahramanlarından Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, FANATİK’e o anları anlattı. Herhangi bir rakip futbolcuyla polemiğe girmek istemediğinin altını çizen Hırvat hoca ardından şu ifadelerle durumu aydınlattı: Oyuncular değil, antrenörler benim muhatabımdır. Hep söylüyorum, saha içinde herkesin farklı bir ruh hali oluyor. Bu maçta benim tepkim Emre’ye değildi. 1 hafta önce aynı kelimeyi kullanan Gökhan’a yapılanın niye bu maçta 3 kez tekrarlanmasına rağmen yapılmadığını sordum. Çünkü benim oyuncum atılmıştı. Sahada belirli oranlarda küfürleşme olabilir. Benim ölçümde de ‘f.ck off’ ya da ‘f.ck you’ küfür değildir. Bu yüzden Emre’yle benim aramda küfürleşme söz konusu değil.

Slaven Bilic: Emre ile küfürleşmedik oyun incelemeleri ve rehberleri, Slaven Bilic: Emre ile küfürleşmedik ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri