Şizofrenik Sancılar

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Şizofrenik Sancılar, konusunda bu İçerik Şizofrenik Sancılar hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Şizofrenik Sancılar

Şizofrenik Sancılar - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

DuyguSal

Tecrübeli Üye

Şizofrenik Sancılar

Şizofrenik Sancılar

Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan. Çok uzaklara. O derece dertleniyorum.

* Ne ses hızı, ne ışık hızı, ne ferrari, ne porshe hızı...hiç bir teknoloji cuma'dan pazartesi'ye geçiş arasındaki hızla yarışamaz.

* Sınavda "Adınız" yazan yere adını ve soyadını yazdıktan sonra altta "Soyadınız" kısmını görürsün ya. İşte o inceden koyar adama.
* -Ferhunde? +Burda -Caroline? +Burda -Fatmagül'ün yengesi? +Burda -Ayşegül? +Burda. -Ordu hazır. + dünyayı fethetmeye gidiyoruz.

*Eski hocalarımdan birini yolda gülerken görüp, yanına gidip "komik bi şey varsa, söyle de hep beraber gülelim" demek istiyorum.

* Koltukta uyuyunca üzerini örtene anne,git yerine yat lan diyene baba,"Heyy cvp vercekmsn."diye 20. smsi gönderene sevgili denir.

* Meclise girip vekillere küfür ettikten sonra ,'' Sözüm meclisten dişari '' demek istiyorum.

* Adrenalin = Çaya bandırılan bisküviyi erimesine saliseler varken çayın içinden çekmek ve bir sonraki biskuvide sınırı zorlamaktır.

* Sen hiç önüne αbur cuburlαrı dαyαyıp koltuğα yαyılmışken, televizyon kumαndαsının bαmbαşkα bir yerde olduğunu fαrk ettin mi ?

* Bir tαne fotoğrαfı 4-5 kere shoplayıp profile koyαnlαr varya , onlαr biyoenerjiyle uçtuğunu söyleyen sαbriden bile üzücüler.

* Güzellik uykusundαn uyαndım. diye şirinlik yαpαn kızα , ' Olmαmış bir dαhα yαt ' dedim. Mutluyum.

* Otobüsteki son boş koltuğa oturan lise öğrencisi, arkadaşlarının çantaları altında ezilerek feci şekilde can verdi.

* Kontör yükleyince değerli müşterimiz diye mesαj αtαrlαr, bitince ise sαyın abonemiz diye yok böyle bir yαvşαklık be αrkαdaş.

* Rimel sürerken açılan ağzın gizemini henüz kimse çözemedi.

* Merhaba sivilce , kenarlarda hiç çıkma tamam mı? Ortala şöyle, tam merkeze yerleş. Süpersin !

* Küçüklü büyüklü yazarak ' kuul ' olduğunu sanan salak , artık şu rezilliğe son ver ♥

Şizofrenik Sancılar komik yazılar ve olaylar, Şizofrenik Sancılar ile üyeler eğlenceli paylaşımlardan haberdar olabilir.
Geri