Sırılsıklam Aşk - Jessica Park

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sırılsıklam Aşk - Jessica Park, konusunda bu İçerik Sırılsıklam Aşk - Jessica Park hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sırılsıklam Aşk - Jessica Park paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sırılsıklam Aşk Kitap Özet - Jessica Park Kitapları - Sırılsıklam Aşk Kitap Tanıtım
- Sırılsıklam Aşk Kitap Fiyatı - Sırılsıklam Aşk Ön Okuma

Kitap detayı

Uzun boylu, en azından bir seksen olmalı. Alnına düşen kum rengi saçları onu daha da cazibeli kılıyor… Tişörtünün
üstünde "Kankam Nietzsche'dir" yazıyor. Bu Matt'ti... Julie'den hoşlanıyordu. Bir de Finn var; Julie'nin âşık olduğu.
Karmaşık mı? Tuhaf mı? Kesinlikle öyle.

Boston'a okumak için gelen Julie Seagle, hayatının böylesine altüst olacağını bilemezdi. Her şey onun için tam bir
hayal kırıklığı olmuştu; dolandırılmış, ortada kalakalmıştı. Bu zor durumda sığınabileceği bir yer ararken yardımına
Watkins ailesi yetişir. Ne var ki Julie, sığındığı bu ailenin biraz tuhaf olduğunu ve büyük sırlar taşıdığını
düşünmeye başlar. Genç kadın, burada kalıp kalmaması gerektiğine karar vermeye çalışırken, ansızın kapısını çalan
duygu onu şaşkına çevirir.

Bu aşktır; virajlı, engebeli ve heyecanlı bir yolculuk… Ve böylesi bir yolculukta kimsenin yara almadan kurtulması
mümkün değildir.

"Bugüne dek okuduğum en iyi kitap... Sayısız kitap okudum ama bunun gibisini asla. Gülmekten gözlerimden yaşlar geldi. Komik, hüzünlü, romantik, sözün kısası harika."
-ComaCalm's Corner-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.hizliresim.com/J4qXo5.jpg

Sayfa Sayısı: 352
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar

Sırılsıklam Aşk - Jessica Park yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sırılsıklam Aşk - Jessica Park ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri