Şeytanın Çocuğu - Jerry Coyne

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Şeytanın Çocuğu - Jerry Coyne, konusunda bu İçerik Şeytanın Çocuğu - Jerry Coyne hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Şeytanın Çocuğu - Jerry Coyne paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Şeytanın Çocuğu Kitap Özeti - Jerry Coyne Kitapları - Jerry Coyne Kitap Tanıtım - Şeytanın Çocuğu Kitap Fiyatı - Şeytanın Çocuğu Ön Okuma

Kitap Özet

"Acımasız bir insan değilim, ama bana yaptıklarından dolayı asla affedemeyeceğim insanlar var. İyi bir insan olma isteğime karşın, bu kişilerin cehemnnemde çürümelerini, kurtuluşun beyaz ışığını asla görememelerini ya da lekeli ve kararmış ruhlarının bu ölümlü bedenlerini terk etme zamanı geldiğinde meleklerin kanat seslerini asla duyamamalarını içtenlikle diliyorum. Korkunç bir şey söylediğimin farkındayım, ama çocukluğumun hikayesini okuduğunuzda neden böyle hissettiğimi belki anlarsınız."

Ülkemizde de acı örneklerle sık sık gündeme gelen çocuk istismarını dehşetle yaşamış Jerry Coyne'un gerçek yaşam hikayesi ve hukuk mücadelesi...

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Ön Yüzü

http://i.imgur.com/rMBy70b.jpg

Kitap Künyesi

( Devil's Child )
Trend Yayın
» Anı
Fiyatı : 20,00 TL
Çevirmen : Asuman Sayıner
Ocak 2013, 256 sayfa, ISBN: 9789944342148

Şeytanın Çocuğu - Jerry Coyne yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Şeytanın Çocuğu - Jerry Coyne ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri