Şeytan Disko - Yaprak Öz

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Şeytan Disko - Yaprak Öz, konusunda bu İçerik Şeytan Disko - Yaprak Öz hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Şeytan Disko - Yaprak Öz

- Sadefan.com | Şeytan Disko - Yaprak Öz paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Şeytan Disko - Yaprak Öz

Şeytan Disko - Yaprak Öz

Şeytan Disko - Yaprak Öz

Şeytan Disko Kitap Özet - Yaprak Öz Kitapları - Şeytan Disko Kitap Tanıtım
- Şeytan Disko Kitap Fiyatı - Şeytan Disko Ön Okuma

Kitap detayı

Deniz, kötü giden evliliği ve yaşamının amaçsızlığı yüzünden depresyon geçirmektedir. Bir psikiyatrla görüşmeye
başladıktan sonra, geçmişinde saklı korkunç bir sırla yüzleşme yaşar. Bir süredir zihnini meşgul eden birtakım
görüntülerin, başka bir yaşama ait anılar olduğuna inanan Deniz'in reenkarnasyon düşüncesi, depresyon tedavisi
sırasında saplantı haline gelir ve geçmişindeki sırla ürkütücü bir şekilde iç içe geçerek, genç kadına korku
dolu anlar yaşatmaya başlar. Karanlık bir orman, kesik parmaklar, gotik bir kent, tutkulu aşklar ve huzur
bulamayan ölülerle dolu bir dünyaya adım atan Deniz, medyum Sergey'le tanıştıktan sonra geri dönüşü olmayan
bir maceraya sürüklenecek, anılarındaki kızın başına neler geldiğini öğrenecektir.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/PoBRViR.jpg

Sayfa Sayısı: 220
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yitik Ülke Yayınları

Şeytan Disko - Yaprak Öz yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Şeytan Disko - Yaprak Öz ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri