Şeytan Çatladı!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Şeytan Çatladı!, konusunda bu İçerik Şeytan Çatladı! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Şeytan Çatladı!

- Sadefan.com | Şeytan Çatladı! paylaşımı

DaiSy

VIP Üye

Şeytan Çatladı!

Şeytan Çatladı!

Şeytan Çatladı!

Soğuk bir kış günü,kadın sabah namazını kılmış,namaz tesbihatından sonra eşini işe uğurlamıştı. Her gün olduğu gibi tekrar yatmıştı. Gözünü açtı,karşıdaki duvar saatine baktı. Saat dokuza geliyordu. Hemen kalkmalıyım. Bayağı geç olmuş diye söylendi. Sol tarafında,başucunda birinin varlığını hissetti. Kafasını çevirip bakmak istedi. Kafası dönmüyordu. O kişi konuşmaya başladı "Sakın bunu yataktan kaldırmayın. Yeter artık bıktık. Kalktığı anda doğru banyo ya gidip abdest alıyor. Sonra da hiç durmadan ibadet ediyor Dayamıyorum artık" diyordu. Azize, konuşanın kim olduğunu tahmin etmişti. Tekrar kafasını çevirmek için zorladı. Olmuyordu. Gözlerini o tarafa doğru kaydırarak bakmaya çalıştı. Evet onu görebiliyordu. Uzun boylu,beyaz tenli,siyah takımlıydı. Kendisine bakmıyor,pencereden dışarıya bakarak konuşuyordu. Kadının baktığını görmemişti. Uyurken Azizenin başörtüsü kayıp yastığa düşmüştü. Örtüsünün başında olmadığını farketti" Şimdi ben nasıl Ayetelkürsi okuyacağım"diye düşündü "Allahuekber Eşhedüenlailaheillallah ve eşhedüenne muhammedinresulullah Allahu ekber"dedi. İblis"çabuk bütün gücünüzle bunun beynine hücum edin. Kaldırmayın yataktan "diyordu. Azizenin beynine bir ağırlık çökmüş,başı şiddetle ağrımaya başlamıştı"Rabbim bana yardım et Güç ver"diye niyazda bulundu.Bir yandan Tekbir,bir yandan da kelime-i şehadet getiriyordu. Arkası arkasına hiç durmadan tekrarlıyordu. Çok şükür gitmişlerdi. Azize her zamankinden daha iman dolu bir vaziyette yatağından kalktı,Rabbine şükrederek abdest almaya gitti "Siz görürsünüz,demek bu kadar çatlıyorsunuz,Allah'ın izniyle bundan sonra görün abdesti,ibadeti dedi. Fakat başındaki ağrı ve ağırlık ancak bir kaç gün sonra geçebilmişti.

Şeytan Çatladı! dini konular ve bilgiler, Şeytan Çatladı! ile inanç ve ibadet hakkında detaylı içerikler sunuluyor.
Geri