Sevme Kızım Kanarsın - Emir Tali

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sevme Kızım Kanarsın - Emir Tali, konusunda bu İçerik Sevme Kızım Kanarsın - Emir Tali hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sevme Kızım Kanarsın - Emir Tali paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sevme Kızım Kanarsın Kitap Özet - Emir Tali Kitapları - Sevme Kızım Kanarsın Kitap Tanıtım
- Sevme Kızım Kanarsın Kitap Fiyatı - Sevme Kızım Kanarsın Ön Okuma

Kitap detayı

Hayat bir matematik mi sahi, hayatı matematik yapanmı biz? Eksilen, çoğalan bölen bir paradoks. Cetvel mi
olmalı doğru çizgi için, ya da cetveli doğrultan bir el mi? Hep bir araç mı lazım insana şu hayatta? Evet
lazım; sen benim hayata doğru bağlanma sebebim. Ellerinle bana yön verdiğin o düz çizgiyim. Sen yoksan
ben çizgi değilim, ben yoksam senin cetvelin manasız...
Bu hayatta matematik varsa; insan var, doğruluk var, pay var payda var, aşk var bölüşmek var... Biz
pergelin iki ucu, uzaklaşsakta birleşiriz bir yerde. Sen benim beşinci bilinmeyen denklemim, sen
bilinmeyenlerin bilineni, sen matematik, sen fizik, sen biyoloji, sen sosyoloji, sen coğrafya sen, sen...
Bütün bilimlerin bilinmeyen tek gerçeğisin...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/w6brtaS.jpg

Sayfa Sayısı: 176
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Parafiks Yayınevi

Sevme Kızım Kanarsın - Emir Tali yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sevme Kızım Kanarsın - Emir Tali ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri