Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım, konusunda bu İçerik Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz

Üsküdarda bir kafede aldım soluğu. Kız kulesinin ardından Avrupa�ya doğru kaydı gözlerim. Zihnimde onlarca düşünce ve karşı kıyıda olduğunu bildiğim sevgiliyi anımsadım. Zalim sevgili oralarda bir yerlerde beni ve duygularımı önemsemeden yaşamını sürdürüyordu. Onu kırıp kırmadığımı düşünüyorum. Ya benim içimde oluşan yaradan haberdar mı? Sanırım haberdar attığım mesajlardan sonra. Vicdanına hükmeden sözlerim kalbine ok gibi saplanmıştır. Saplanmasa veda konuşması yaparmıydı� göz yaşları içinde dinlemiştim onu� Senin yapmayı başaramadığını ben yapayım da rahatla demişti. Son noktayı koyan kelime �bitti� idi. Evet bitmişti. Bitmeliydi ve ben istemiştim defalarca ve sonrasında onsuz yapamayıp vazgeçmiştim. Yakalandığım hastalık huzursuzluktu. Neye ve niçin olduğu belli olan� Belki yasak ilişki olarak başlamasaydı daha sağlam adımlar atılabilirdi. Kim bilebilir ki? Onunla evliliğimi bitirmeyi tasarladığım günlerde tanışmıştım. Önceleri dert ortağım olmuştu sonrasında sevgilim�İkimizde de çekimserlik vardı ve hata olduğunu kabullenmiştik. Neden hata? Muhakkak resmen evliliğin bitmesi gerek mi? Eşim boşanmamakta ısrar etmeseydi bitecekti ve hayatıma daha kolay yön verebilecektim. Kendini suçladı evliliğimi yıkmakla. Ama zaten bitmişti bu evlilik bende olmayan cesaretti. Cesareti içime işleyen sevgili oldu. Şimdi bu sevgiliyi unutmak için cesareti nerden bulacağım?

Havva Gülbeyaz

Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım yaşam hikayeleri ve deneyimler, Sevgili Unutmak İçin Cesareti Nerden Bulayım ile kullanıcılar ilham verici öykülere ulaşabilir.
Geri