Sevdiginiz Kisinin Bir Baskasiyla Mutlu Olmasini Ister Miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Sevdiginiz Kisinin Bir Baskasiyla Mutlu Olmasini Ister Miydiniz?, konusunda bu İçerik Sevdiginiz Kisinin Bir Baskasiyla Mutlu Olmasini Ister Miydiniz? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sevdiginiz Kisinin Bir Baskasiyla Mutlu Olmasini Ister Miydiniz? paylaşımı

Ask_Perisi

Bilgin Üye

Farzedelim birini seviyorsunuz ve iliskiniz var fakat sevdiginiz kisi size ayrilalim diyor ve ayriliyorsunuz. Siz onu unutamazken bir gun ansizin onu bir baskasiyla birlikte goruyorsunuz. Mutlu mutlu..

gercekten seven insan, sevdigi kisinin mutlulugunu istermi? Kendisiyle olmayacagini bile bile bir baskasiyla mutlu olmasina razi olurmu/olmali mi?

Sevdiginiz Kisinin Bir Baskasiyla Mutlu Olmasini Ister Miydiniz? ilişkiler forumu ve tavsiyeler, Sevdiginiz Kisinin Bir Baskasiyla Mutlu Olmasini Ister Miydiniz? ile kullanıcılar partner ilişkileri ve önerilere ulaşabilir.
hicte bilene mutlu olmasin olurmu bea oyle sey:D oooh benle olmasin baskasiyla olsun garsiyim ben:D

Hmm secimini yapmis demektir. kin nefret büyütmem sanmiyorum , istedigi mutlulugu yakalar insallah derim tabiki.Dileklerim disinda da baska bi isim olmaz o kisiyle sonrasinda.

Evet sanirim böyle olurdu bende=)

zorla güzellik olmaz demişler :) yanında mutsuz birisi varken ne kadar mutlu olabilirsin gitsin yoluna gerisi ilgilendirmeyo :D kararsızım diyorum :p

Geri