Serserim Benim - Elizabeth Boyle

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Serserim Benim - Elizabeth Boyle, konusunda bu İçerik Serserim Benim - Elizabeth Boyle hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Serserim Benim - Elizabeth Boyle paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Serserim Benim Kitap Özet - Elizabeth Boyle Kitapları - Serserim Benim Kitap
Tanıtım - Serserim Benim Kitap Fiyatı - Serserim Benim Ön Okuma

Kitap Özet

Bir öpücüğü unutmak kaç yıl alır?

Peki ya bir skandalı?

Henüz çok genç olan Miranda Mabberly, Oxley Kontesi olmak üzeredir.

Müstakbel eşine katlanamasa da bu evliliği ailesi ve elbette geleceği için yapmak zorundadır. Ne var ki sosyetenin en ünlü çapkınlarından biri olan Lord Jack Tremont, onu büyük bir talihsizlik sonucu kendi sevgilisiyle karıştırarak öper. Bu öpücük ikisinin de itibarına ve geleceklerine mal olur.

Yıllar geçer, Londra'dan uzakta kendine saygın bir hayat kurmuş olan Miranda artık bambaşka birine dönüşmüştür. Bütün dengesi, ummadığı anda Jack ile bir kez daha karşılaştığında bozulur. Bir zamanlar iflah olmaz bir zampara olan bu adam, yıllardır kalbine gömdüğü tutkuları uyandırır.

Saygın toplumdan sürgün edilen Miranda ve Jack kaderlerinde yazılı olan aşkı tekrar keşfedecekler.

"Tek kelimeyle muhteşem."

Booklist

"Büyüleyici bir kitap, tarihi aşk romanlarını seven herkesi etkileyeceği kesin."

Romance Reviews Today

http://www.ilknokta.com/urun/S/135138.jpg

Serserim Benim
Elizabeth Boyle
Epsilon Yayınevi
Fiyatı : 20,00 TL
Nisan 2012
360 sayfa
ISBN: 9789944825283

Serserim Benim - Elizabeth Boyle yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Serserim Benim - Elizabeth Boyle ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri