Sensizlik Esiyor Yüreğimde - Gizem Kayahan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sensizlik Esiyor Yüreğimde - Gizem Kayahan, konusunda bu İçerik Sensizlik Esiyor Yüreğimde - Gizem Kayahan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sensizlik Esiyor Yüreğimde - Gizem Kayahan paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sensizlik Esiyor Yüreğimde Kitap Özet - Gizem Kayahan Kitapları - Sensizlik Esiyor Yüreğimde Kitap Tanıtım - Sensizlik Esiyor Yüreğimde Kitap Fiyatı - Sensizlik Esiyor Yüreğimde Ön Okuma

Kitap detayı

Bu bir ikinci roman... Başkalarının hataları yüzünden geleceğini kuramayan bir kadının mücadelesini, mucizelere
inanmak isteyen gerçekçi bir adamın ikilemini, hiç dokunamayacağı aşka sahip olan bir arkadaşın umutsuzluğunu ve
vazgeçişini anlatan bir ikinci roman...

İlk romanımı on altı yaşımda bitirir bitirmez başladım bu hikâyeye. Düşüncelerimde huysuzlanıyordu kelimeler, bir an
önce kâğıda akıp özgür olmak, kendi maceralarına dalmak istiyorlardı. Onlara eziyet etmek niyetinde değildim,
keyifle ilmek ilmek işledim bu yepyeni hayatı boş sayfalara ve Sensizlik Esiyor Yüreğimde'ye can verdim. Son noktayı
koyduğumda çoktan üçüncü romanım Sözyaları'na varmış, dördüncü romanımın hazırlıklarına kapılmıştım, bir yandan da
yeni hayatlar aramaya devam ediyordum...

"Ne çok hata değil mi, ne çok şeyi göremedik sadece tek bir doğrultuya baktığımızdan, ne kadar çok fırsatı kaçırdık
ellerimizden... Yaşam denen hediye bize yalnız bir kez bahşedilmişken, bir daha asla sahip olamayacağımız şeyleri
kaybettik..."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/yTZLjJZ.jpg

Sayfa Sayısı: 294
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları

Sensizlik Esiyor Yüreğimde - Gizem Kayahan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sensizlik Esiyor Yüreğimde - Gizem Kayahan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri