Sensizim Ama Hala Senli Atıyorum
Sensizim Ama Hala Senli Atıyorum
kolay olmayacak elbet....bu ayrılık dolu yol da çok üzüleceğiz belki...ümitlerimizi hayallerimiz devirip umutlarımıza bakıcaz (belki)bundan sonra...belki de an gelip yaşadıklarımıza; tatlı bir anı olarak hatırlayıp hayata bir tebessüm daha edip gülüp geçeceğiz...çok yorulucaz unutma!..
çok kanıycaz...kalan yarımızda belki bir baskaları yer alacak baska bir senli ve baska bir benli yüreklerle beraber atmaya başlayacağız.gerçekten onları için atamayacak olsak da belki de bizim çaremizde o olacak...
belki...
diyorum işte...
bi umutla...
binbir ümitle...
bir bekleyişle.
ya da en iyisi sevgimizi alıp beraberce çekip gitmek buralardan.kaçmak kimselerin olmadığı sessiz diyarlara.hüzün kokulu bir hayat bırakacağız belki ardımızdan ama.
biz olucaz! gelecekte kalan.
evet evet en iyisi uzaklaşmak buralardan.
kanamaktansa kanatmak bizden arda kalanları.
bencillik belki bunun adı...
bir yüreğim var sevda yüklü bir yüreğim var sen yüklühttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif
ve bir yüreğim var "umut" yüklü.
nasıl sığdırdın deme bunları tek bir kalbe...
önce senli düşündürdüm yüreğimi sonra senli bir sevda yükledim
ve en sonunda da umutla kapladım yüreğimi
senli umutla kapladım ki sensiz düşünmeyeyim
hep senle atayım diye.
bazen diyorum ki hayatın bir zehri olsa.
aslında var da! O üç kelimelik zehir :"AşK"!!!
yalnızlığa hesap sorup canımızı sürekli onunla yakmaktansa
bir kere acısak o da tam kıvamında olsa.
bu zehir yavaşca kanımıza işlese
hüzüne boğulmaktansa bu zehirle yavaş yavaş yok oluversek.
hayatın içinden bu muammalıktan akıp gidiversek yaşamın en kıyısına!
ölümü tatsak usulca beraberce.
öncesinde son bir kez daha yaşasak son sevdamızı.
ve bakmaya kıyamadığım o bakıpta bir türlü doyamadığım gözlerine son bir defa daha baksam
son kere sarılıp ağlaşsakta sonra ölsek.
beraberce son nefesimizi versek.ölümümde yaşamım da senli olsun istiyorum.çok değil aslında istediğim…acı ile kalmaktansa senle ölmek en tatlısı...artıklarından kalan bir kalbim var o da seni sevmeye hüküm giymiş...bekliyor işte bir umutla!
ne olursa olsun bize yakışan ayrılık değildi.
ahh şu ayrılığı tarih etsek de gene biz olabilsek.
bizli cümlelere de son vermem gerekiyor.artık yok böyle bir kelime lugatımda çünkü sen yoksun!sevgin yok!ayrılık var bana kalan ve bir yürek dolusu hüznün var!her defasında bir kere daha hatırlayıp
binlerce defa (k)anıyorum!!!
sevgili!
sensizim ama hala senli atıyorum...
kolay olmayacak elbet....bu ayrılık dolu yol da çok üzüleceğiz belki...ümitlerimizi hayallerimiz devirip umutlarımıza bakıcaz (belki)bundan sonra...belki de an gelip yaşadıklarımıza; tatlı bir anı olarak hatırlayıp hayata bir tebessüm daha edip gülüp geçeceğiz...çok yorulucaz unutma!..
çok kanıycaz...kalan yarımızda belki bir baskaları yer alacak baska bir senli ve baska bir benli yüreklerle beraber atmaya başlayacağız.gerçekten onları için atamayacak olsak da belki de bizim çaremizde o olacak...
belki...
diyorum işte...
bi umutla...
binbir ümitle...
bir bekleyişle.
ya da en iyisi sevgimizi alıp beraberce çekip gitmek buralardan.kaçmak kimselerin olmadığı sessiz diyarlara.hüzün kokulu bir hayat bırakacağız belki ardımızdan ama.
biz olucaz! gelecekte kalan.
evet evet en iyisi uzaklaşmak buralardan.
kanamaktansa kanatmak bizden arda kalanları.
bencillik belki bunun adı...
bir yüreğim var sevda yüklü bir yüreğim var sen yüklühttp://www.tatliaskim.org/images/smilies/virgul.gif
ve bir yüreğim var "umut" yüklü.
nasıl sığdırdın deme bunları tek bir kalbe...
önce senli düşündürdüm yüreğimi sonra senli bir sevda yükledim
ve en sonunda da umutla kapladım yüreğimi
senli umutla kapladım ki sensiz düşünmeyeyim
hep senle atayım diye.
bazen diyorum ki hayatın bir zehri olsa.
aslında var da! O üç kelimelik zehir :"AşK"!!!
yalnızlığa hesap sorup canımızı sürekli onunla yakmaktansa
bir kere acısak o da tam kıvamında olsa.
bu zehir yavaşca kanımıza işlese
hüzüne boğulmaktansa bu zehirle yavaş yavaş yok oluversek.
hayatın içinden bu muammalıktan akıp gidiversek yaşamın en kıyısına!
ölümü tatsak usulca beraberce.
öncesinde son bir kez daha yaşasak son sevdamızı.
ve bakmaya kıyamadığım o bakıpta bir türlü doyamadığım gözlerine son bir defa daha baksam
son kere sarılıp ağlaşsakta sonra ölsek.
beraberce son nefesimizi versek.ölümümde yaşamım da senli olsun istiyorum.çok değil aslında istediğim…acı ile kalmaktansa senle ölmek en tatlısı...artıklarından kalan bir kalbim var o da seni sevmeye hüküm giymiş...bekliyor işte bir umutla!
ne olursa olsun bize yakışan ayrılık değildi.
ahh şu ayrılığı tarih etsek de gene biz olabilsek.
bizli cümlelere de son vermem gerekiyor.artık yok böyle bir kelime lugatımda çünkü sen yoksun!sevgin yok!ayrılık var bana kalan ve bir yürek dolusu hüznün var!her defasında bir kere daha hatırlayıp
binlerce defa (k)anıyorum!!!
sevgili!
sensizim ama hala senli atıyorum...